Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλαχοκερασιά | Η ημερίδα για την ανακύκλωση μέσα από φωτογραφίες της Βάσως Στασινού!

Βλαχοκερασιά | Η ημερίδα για την ανακύκλωση μέσα από φωτογραφίες της Βάσως Στασινού!
Σε συνέχεια της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις Ρίζες Τεγέας, βάσει του προγράμματος προώθησης της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Δημοτών που υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης, διοργανώθηκε νέα ημερίδα στην Βλαχοκερασιά Σκιρίτιδας.

Στην ημερίδα, οι εκπρόσωποι του Δήμου μέσω εκτενούς παρουσίασης και διαλόγου, ανέλυσαν τα θέματα της Ανακύκλωσης Συσκευασιών, Κομποστοποίησης και γενικότερα θέματα Ορθής Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων.

Απώτερος σκοπός της ενημέρωσης ήταν: η μείωση της προς διάθεση-ταφή παραγόμενης ποσότητας αποβλήτων, η προβολή των περιβαλλοντικών οφελών που προκύπτουν, καθώς και η επισήμανση της αναγκαιότητας της προστασίας του περιβάλλοντος. 

Εκ μέρους του Δήμου, ως συντονιστές της ημερίδας ήταν οι Αντώνης Μητρόπουλος Δ/ντης Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Δήμου Τρίπολης, Πανούσης Ανδρέας Μηχανικός Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης (κεντρικός ομιλητής), Ηλίας Τότσης εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος (υπεύθυνος ανακύκλωσης Δήμου Τρίπολης).   
Παρόντες ήσαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σωτήρης Παπαδημητρίου και Γιώργος Μπένος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κώτσινας και η τοπική σύμβουλος Βλαχοκερασιάς Μαρία Κοπίτα.
Οι φωτογραφίες είναι της Βάσως Στασινού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...