Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκινούν ψεκασμοί στη χωματερή του Αγίου Βλάση για να εξαφανιστούν οι οσμές!

Ξεκινούν ψεκασμοί στη χωματερή του Αγίου Βλάση για να εξαφανιστούν οι οσμές!
Σε ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τις δικαστικές εξελίξεις αναφορικά με τη χωματερή στον Άγιο Βλάση  προχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, ύστερα από ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολης Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκου Τσιαμούλου.

Συγκεκριμένα, είπε … «Για την απόφαση του δικαστηρίου, έγινε δεκτή η ανακοπή σχετικά με την πρώτη απόφαση που αφορούσε τις 15 Ιουλίου. Έχει οριστεί να γίνει το δικαστήριο την 1η Σεπτεμβρίου και ως τότε μπορεί να χρησιμοποιείται ο χώρος κανονικά κι όταν συζητηθεί -τότε και εύχομαι να μην παρθεί αναβολή- και μέχρι να βγει η απόφαση, τα σκουπίδια θα πηγαίνουν στον Άγιο Βλάση.

Επειδή οι όροι πυρασφάλειας, φύλαξης, τηρούνται σε 24ωρη βάση και το πυροσβεστικό είναι εκεί και υπάρχει ό,τι άλλο χρειάζεται, ένα πράγμα που θα μπορούσε να ενοχλεί τους πολίτες είναι οι οσμές που μεταφέρονται με τον αέρα από τη σήψη των σκουπιδιών. Με καινούργια χημικά που εισάγονται από την Αμερική, έχουμε παραγγείλει, θα γίνει ψεκασμός κάθε δεύτερη μέρα που ακυρώνει στο 100% όλες τις οσμές.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...