×

Σημείωση

The was a problem converting the source image.
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/panhgyri-aonestanis2017
Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το πανηγύρι του Αθλητικού Ομίλου Νεστάνης ... μέσα από φωτογραφίες!

Το πανηγύρι του Αθλητικού Ομίλου Νεστάνης ... μέσα από φωτογραφίες!

Η Νεστάνη, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ... καίει τα μνημόνια με το μεγάλο πανηγύρι του Αθλητικού Ομίλου. Ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Σχολείου ήταν κατάμεστος από κόσμο που διασκέδασε ως το πρωί!

Τραγούδησαν οι Γιάννης Καψάλης, Γιάννης Κατσίγιαννης, Γιάννης Νταβέλης και Γιώτα Γρίβα και στο κλαρίνο οι Μάκης  Τσίκος και Πάνος Μπόκος.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Νεστάνης Βασίλης Σπέντζος καλωσόρισε τον κόσμο που γέμισε το προαύλιο του σχολείου. «Μαζί μας είναι σήμερα πολλοί πατριώτες μας που ήρθαν από την Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία».

Χαιρετισμό απεύθυνε το μέλος του κεντρικού συμβουλίου του Συλλόγου Τσιπιανιτών Σικάγο Αθανάσιος Συρεγγέλας.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νεστάνης Νίκος Καραλής συνεχάρη τον κ. Σπέντζο λέγοντας .. «κάθε χρόνο οργανώνεις αυτή την ωραία εκδήλωση που είναι από τις πρώτες της Πελοποννήσου. Επίσης, θέλω σε ευχαριστήσω για ότι ως πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Νεστάνης έχει βοηθήσει τη νεολαία να αθλείται στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Εύχομαι σύντομα να βρεις τον αντικατάσταση σου, να τον έχει δίπλα σου και να το εκπαιδεύσεις.

Για τα ξενιτεμένα αδέλφια που έφυγαν μικρά από το χωριό μας αλλά ποτέ δεν λησμόνησαν τη Νεστάνη. Στο παρελθόν μας έχουν βοηθήσει πολύ και τους ευχαριστούμε. Πήγαν στο εξωτερικό και πρόκοψαν όλοι.”

Μετά, ο κ. Σπέντζος τόνισε ότι πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για το γήπεδο μπάσκετ της Νεστάνης με τη βοήθεια του Δημάρχου Δημήτρη Παυλή.

Στο βήμα ανέβηκε ο κ. Παυλής ο οποίος είπε ότι ο Δήμος έκανε τα αυτονόητα για ένα χωριό που έχει ζωή και νέα παιδιά. «Σε αυτό το χωριό με έχει εντυπωσιάσει η σύμπνοια, ανάμεσα στους ομογενείς, των συλλόγων, της κοινότητας και όλων των πολιτών».

Ο κ. Σπέντζος τίμησε με πλακέτα τον Δήμαρχο και κάλεσε τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Ρουμελιώτη ο οποίος είναι από τη Νεστάνη.

Ο κ. Ρουμελιώτης είπε ότι είναι ιδιαίτερα τη τιμή και χαρά για μένα που βρίσκομαι εγώ, στον τόπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, παρέα με τα ξενιτεμένα μας αδέρφια. Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα όλα τα παιδιά του χωριού, τα παιδιά της ομάδας, τα παιδιά της διοίκησης και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Βασίλη Σπέντζο. Θα ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την προσφορά στον τόπο της Μαντινείας, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΤ, Γιώργο Καρώνη.

Σήμερα πριν από μία ώρα, με εντολή του Περιφερειάρχη και εντολή δική μου εγκρίθηκε το ποσό των 50.000 ευρώ για τις βελτιώσεις στο γήπεδο της Νεστάνης.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την κυρία Παρασκευή Τατούλη που είναι δίπλα μας».

Ο κ. Ρουμελιώτης απένειμε πλακέτα στην κυρία Τατούλη η οποία με τη σειρά της είπε ότι «δίνω συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ομάδας και όσους ασχολούνται νυχθημερόν με τον αθλητισμό και το μέλλον του τόπου μας που είναι τα παιδιά μας».

Να σημειωθεί ότι παρών ήταν και ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης ο οποιός ήταν μαζί με τον κόσμο και διασκέδασε σε ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της Αρκαδίας!

Στις 14 Αυγούστου, θα γίνει το πανηγύρι του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης.

LIVE video από το πανηγύρι της Νεστάνης!

LIVE video από το πανηγύρι της Νεστάνης!

Δημοσιεύτηκε από Kalimera-Arkadia.gr στις Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
{gallery}panhgyri-aonestanis2017{/gallery}

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...