Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο αντάμωμα των απανταχού Λουκαϊτών ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής (vd)

Στο αντάμωμα των απανταχού Λουκαϊτών ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής (vd)
Στο αντάμωμα των απανταχού Λουκαϊτών Μαντινείας βρέθηκε με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, τονίζοντας τους ιδιαίτερους δεσμούς του με το συγκεκριμένο χωρίο που όπως ανέφερε, είναι γνωστό για δύο εξέχουσες προσωπικότητες, τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ Χρυσόστομο αλλά και τον επιστήμονα στο χώρο της ιατρικής κ. Βασίλη Σμυρνιώτη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες από το Δήμαρχο Τρίπολης δόθηκαν στους ξενιτεμένους του Λουκά για την στήριξη και αγάπη τους προς το χωριό τους και ιδιαιτέρως τον Σύλλογο των απόδημων του Λουκά που βρίσκονται στο Σικάγο της Αμερικής, για την επιμέλεια και έμπρακτη στήριξη των έργων ανάπλασης στην πλατεία του χωριού τους.
Τέλος, ο Δήμαρχος τόνισε πως, όπως όλα τα χωριά του Δήμου Τρίπολης αποτελούν ζωτικό κομμάτι του, έτσι και το Λουκά δεν είναι ένα τυχαίο χωρίο και αξίζει την στήριξη και αγάπη όλων μας, απόδημων και μη, αναγγέλλοντας ταυτόχρονα την προώθηση του Μουσείου Μετανάστευσης όλων των Αρκάδων στην Τρίπολη, ώστε να μην ξεχνά κανείς και καμία γενιά τις ρίζες της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...