Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα σημερινά πανηγύρια στην Αρκαδία ... ανήμερα της εορτής της Παναγίας!

Τα σημερινά πανηγύρια στην Αρκαδία ... ανήμερα της εορτής της Παναγίας!
(Αν κάποια εκδήλωση δεν υπάρχει στη λίστα, ενημερώστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με μήνυμα στο facebook, ΕΔΩ!)
Τη λίστα με τα σημερινά πανηγύρια που έχουν προγραμματιστεί στην περιοχή μας παρουσιάζει το www.kalimera-arkadia.gr!
Ειδικότερα… (κάντε "κλικ" πάνω σε κάθε εκδήλωση).
 
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
15/8/2017: Στην Μυγδαλιά Γορτυνίας στην πλατεία 14-15 Αυγούστου πανηγύρι η Κοίμηση της Θεοτόκου θα μας διασκεδάσει το συγκρότημα του Γιώργου Βίτσα. Τραγουδούν Κ. Τσιαμπάς, Νάνσυ Σαραβάκου και Δημήτρης Σαραβάκος.
15/8/2017: Γλέντι στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου και του προαυλίου χώρου της Τ.Κ. Τουρκολέκα, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Τουρκολέκα.
15/8/2017: Πανηγύρι στην Κοντοβάζαινα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου. Τραγουδούν οι Αρίστος Κωνσταντινόπουλος, Ειρήνη Λαγούδη, Χείμαρρος Τριανταφυλλόπουλος και στο κλαρίνο ο Βαλάντης Καραγιάννης.
15/8/2017: Πανηγύρι στο Θεόκτιστο Γορτυνίας. Στο τραγούδι ο Γιώργος Μπέκιος, η Δήμητρα Μπέκιου και η Μαρία Δελή. Στο κλαρίνο ο Άρης Μουγκοπέτρος.
15/8/2017: Παραδοσιακό πανηγύρι με ορχήστρα στο Πυρρί Γορτυνίας, στις 9.00 το βράδυ. Τραγούδι: Τάκης Μπαλάσης, Πέτρος Ανδρουτσόπουλος, Βασίλης Σμάνης, Ιωάννα Χρυσανθοπούλου - Κλαρίνο:  Μάνος Αχαλινοτόπουλος.
15/8/2017: Δεκαπενταύγουστος στους Χράνους. Θα μάς διασκεδάσουν οι Χρυσανθακόπουλος (κλαρίνο), Κολοβός (δημοτικό τραγούδι) Ροζή (τραγούδι), στο πανηγύρι που θα γίνει κάτω από τα υπέροχα πλατάνια!
15/8/2017: Πανηγυρί στη Ζάτουνα από τον Σύνδεσμο των απανταχού Ζατουνιτών.
15-16/8/2017: Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Δυρραχι Αρκαδίας 15 και 16 Αυγούστου 2017. Με ζωντανή μουσική στο γήπεδο του χωριού στη Κουτρουλια!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...