Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη ΔΕΘ για την ομιλία Μητσοτάκη ο Νικόλας Γιαννακόπουλος! (εικόνες)

Στη ΔΕΘ για την ομιλία Μητσοτάκη ο Νικόλας Γιαννακόπουλος! (εικόνες)
Στον Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ τοποθετήθηκε πριν από λίγο καιρό ο Αρκάς Νικόλας Γιαννακόπουλος, όπως πρώτο είχε γράψει το «Καλημέρα Αρκαδία».
Ο Ν. Γιαννακόπουλος, τις προηγούμενες ημέρες, ήταν προσκεκλημένος και έδωσε το «παρών» στην ομιλία του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, είχε την ευκαιρία να έχει ένα σύντομο τετ α τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία.
Παράλληλα, το μέλος του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ είχε επαφές και με σημαντικά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από ολόκληρη τη χώρα. Όπως οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννης και Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες.

8 σχόλια

  • ΝΙΚΟΣ  ΦΟΡ  ΕΒΕΡ
    ΝΙΚΟΣ ΦΟΡ ΕΒΕΡ Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    NIKO ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
    ΝΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΑΜΠΕΡ ΟΥΑΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙς ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ . ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ. ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ,ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ , ΔΕΝ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ,ΔΕΝ ΠΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΖΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΔ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΕΛΗΣ : ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ??????

  • Βοσκός
    Βοσκός Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλλού κοιταζει ο ενας αλλού κοιτάζει ο άλλος. Πολύ θερμό το τετ α τετ. Θέλω να σε δω ποιου θέση θα αναγκαστείς να πάρεις μεθαύριο όταν ο Πέτρος δε θα λάβει τη στήριξη της ΝΔ για την Περιφέρεια.
    Η πολιτική έχει απαξιωθεί τόσο πολύ που αρκετοί φελλοί βρίσκουν χώρο να επιπλεύσουν εδώ και πολύ καιρό πλέον. Ένθεν και ένθεν.

  • anonymous
    anonymous Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 08:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκο μας πρόσεχε τις κακές παρέες και τους αυλοκόλακες, αυτοί σκάβουν λάκκους.

  • ΛΙΓΟ  ΑΚΟΜΗ  ΝΑ  ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ
    ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 21:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙς ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΔ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ! δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΑ . Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΆ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ. Η ΝΔ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΙΚΟ. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΈΝΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ! ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΠΑΙΝΟΣ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΩς ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.

  • λαμπερε  πολιτικε
    λαμπερε πολιτικε Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 17:52 Σύνδεσμος σχολίου

    και περιφερειαρχης νικο το αξιζεις εισαι τρομερος και αχτυπητος οχι σαν τους αλλους μπραβο νικος τιμας την αρκαδια τιμας την νδ τιμας ολους εμας απανω του νικος γιατι η τιμιοτητα και η αξιοσυνη δεν μετριουνται με το στρεμμα μπραβο και βουλευτής και ακομη και δημαρχος αμ πως!!!!!!!!€

  • Βαγγέλης Τρίπολη
    Βαγγέλης Τρίπολη Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκο εκεί που ανέβηκες στην Θεσσαλονίκη γιατί δεν έφτυσες μερικούς στα μούτρα ;;
    Μην ταυτιστείς μαζί τους. Μακριά απο τα λ@@@ παιδί μου. Μακριά από τους καρεκλοκένταυρους. .
    Εσύ προέρχεσαι απο εμάς. Σε έχουμε στηρίξει και αυτό το τιμάς. Το βλέπουμε.
    Βαγγέλης Τρίπολη

  • Πέτρος
    Πέτρος Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Διώξτε τα τζάκια και τους φυτευτούς απο την Αρκαδία.
    Ο νεαρός δείχνει καλα σημάδια. Να περπατήσει και θα τον στηρίξουμε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 01:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ άξιος άνθρωπος, άντε και υποψήφιος βουλευτής Νίκο. Λείπουν από τον κοινοβούλιο τέτοιες προσωπικότητες, εκεί έχουμε άλλες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...