Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βοήθημα γάμου για νέες και νέους από την Ασέα

Βοήθημα γάμου για νέες και νέους από την Ασέα
Ανακοινώνεται από την Διαχειριστική Επιτροπή του κληροδοτήματός Γεωργίου Παπαηλιού Ασέας , ότι οι παντρεμένοι νέες και νέοι κατά το έτος 2016 που θέλουν να τύχουν του σχετικού βοηθήματος γάμου ,θα πρέπει να καταθέσουν στον πρόεδρο της ανωτέρω Επιτροπής τα παρακάτω δικαιολογητικά.
1. Αίτηση με την οποία να ζητούν το σχετικό βοήθημα .
2. Βεβαίωση του Δημάρχου στην οποία να βεβαιώνεται η καταγωγή τους , η αποφοίτηση από το Δημοτικό Σχολείο Ασέας ή του πλησιόχωρου Δημοτικού Σχολείου όπως ορίζεται αυτό από την ισχύουσα νομοθεσία ,και η διαμονή των γονέων τους μέχρι της αποφοίτησης των αιτούντων στο Δ/Δ Ασέας του Δήμου Τριπόλεως η του τέως Δήμου Βαλτετσίου.
3. Απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης γάμου θρησκευτικού ή πολιτικού.
4. Πιστοποιητικό από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Ασέας ή του πλησιόχωρου Δημοτικού Σχολείου όπως ορίζεται αυτό από την ισχύουσα νομοθεσία στο οποίο να βεβαιώνεται η επί έξι (6) χρόνια πλήρης συνεχής φοίτηση και η αποφοίτηση από το Σχολείο αυτό.
ΣΗΜ. Α. Η παραλαβή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων και τα δικαιολογητικά θα γίνει από τον πρόεδρο και την Διαχειριστική Επιτροπή στο Κοινοτικό Μέγαρο Ασέας την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 από ώρα 5 μ.μ. έως ώρα 7 μ.μ. (Παράταση δεν θα δοθεί)
ΣΗΜ.Β. Όλα τα δικαιολογητικά που θα προσκομιστούν πρέπει να έχουν πρόσφατες ημερομηνίες έκδοσης όπως ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία
ΣΗΜ.Γ. Τα δικαιολογητικά πρέπει να τα προσκομίσει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος η άτομο με εξουσιοδότηση έχοντας λάβει το γνήσιο της υπογραφής.
Ασέα 03/10/2017
Ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...