Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βουλή | Ηχηρό "όχι" από τον Κώστα Βλάση στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου!

Βουλή | Ηχηρό "όχι" από τον Κώστα Βλάση στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου!
Ένα ξεκάθαρο «όχι» ψήφισε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, στη ψηφοφορία που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, στη βουλή, για το σχέδιο νόμου που αφορά την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Με την ψήφο του, ο βουλευτής Αρκαδίας υπογράμμισε την κάθετη αντίθεσή του στο περιεχόμενο του σχεδίου νόμου, το οποίο τελικά υπερψηφίστηκε με 147 θετικές ψήφους άλλων κομμάτων.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2015, ο Κώστας Βλάσης είχε επίσης ψήφισε «όχι» για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Σύμφωνο συμβίωσης, άσκηση δικαιωμάτων, ποινικές και άλλες διατάξεις».

6 σχόλια

  • Στρεψίδημος
    Στρεψίδημος Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 14:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, που το είδατε το ηχηρό "όχι".....; Η ψήφος του ήταν "Όχι σε όλα, Ναι στην τροπολογία"...Η εναλλακτική πρόταση της Ν.Δ., το νομοσχέδιο δηλαδή που η ίδια κατέθεσε, ήταν και αυτό θετικό ως προς τη Νομική Αναγνώριση της Ταυτότητας Φύλου. Απλώς την απέρριπτε για ανηλίκους...Η Εκκλησία, ωστόσο, θεωρεί συνολικά το νόμο, πλέον, "αφύσικο"....Συμφωνεί, άραγε, η ΝΔ με την Εκκλησία; Όχι, βέβαια....Απλά, το..."έστριψε δια του αρραβώνος"-όπως και η ΔΗ.ΣΥ- για να υποστηρίζει μετά πως ψήφισε "Όχι"....Κάτι τέτοια βλέπει ο κόσμος και τους έχει "γράψει" όλους....

  • Σκλάβοι εσείς σκλάβοι και τα παιδιά σας
    Σκλάβοι εσείς σκλάβοι και τα παιδιά σας Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 16:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε μια κοινωνία υπό διάλυση που οι νέοι ειναι άνεργοι και αρκετοί μεταναστεύουν ,οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν με τις πετσοκομμένες συντάξεις να επιβιώσουν !Μια χώρα που δεν σέβεται τους νέους και του γέρους ειναι καταδικασμένη !Απο οταν διορίστηκαν αυτοι οι πεινασμένοι στο κοινοβούλιο απο τους τοποτηρητές του Βερολίνου ,το μονο που κάνουν ειναι να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας !Με την μόρφωση θα πανε μπροστα οι νέοι όχι με το να τους τα κόβεις απο τα 15 !Καληνυχτα ελλαδα ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Τρίπολη δεν πρόκειται να ξημερώσει ποτε !!

  • ανονυμος
    ανονυμος Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 13:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλασση μη φοβασαι, δε θα σε μαλωσει κανενας παππας, νομιζετε οτι ολοι τρωνε κουτοχορτο ε? πλανασθε πλανη οικτρα ομως..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς στην Αρκαδία πρέπει κάποιος να το παίζει συντηρητικός για να τον αγαπάει ο λαός και η κοινωνία. Πρέπει δήθεν να λέει ότι πιστεύει σε θεό, δήθεν ότι απορρίπτει κάθε τι το μοντέρνο, επειδή η τοπική κοινωνία είναι συντηρητική.
    Το βλέπουμε και με τις παρέες μας άλλωστε όταν βγαίνουμε για καφέ, ότι είναι προτιμότερο να λες "α τους αλήτες τι ψηφίζουν", παρά να λες "Μα δίκιο έχουν και έπρεπε όλα αυτά να έχουν ψηφιστεί εδώ και χρόνια".
    Αν είσαι γκέϊ σε κοιτούν περίεργα. Αν είσαι άθεος σε υποτιμούν. Αν σκέφτεσαι πράγματα που είναι λίγο πιο μπροστά από τα οπισθοδρομικά ταμπού της Τρίπολης, είσαι αυτομάτως στο περιθώριο.
    Οπότε είναι καλύτερο να τους δουλεύεις και να κάνεις την δουλειά σου, παρά να προσπαθείς να τους βάλεις μυαλό.

  • Σπύρος
    Σπύρος Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    ξεκάθαρο όχι στην αντιμετώπιση εκ μέρους της πολιτείας των προβλημάτων των πολιτών ,και τον καμαρώνουμε που ό,τι διαφέρει το περιθωριοποιούμε γιατί πρέπει να μαζέψουμε τα ψηφαλάκια των συντηρητικών.Εγώ λυπάμαι για το νομό που αντιπροσωπεύετε.

  • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
    ΑΝΩΝΥΜΟΙ Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ανέβηκες στην εκτίμησή μου κ.κ. βουλευτά. Είμαστε υπερήφανοι και για τους δύο βουλευτές Αρκαδίας και ας ανήκουν σε δύο διαφορετικά κόμματα.Ο τρίτος τι έκανε;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...