Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε υψηλούς τόνους η ανταπάντηση Μπέζου σε Σιαμπή για τα οικόπεδα στην Παλαιόχουνη

Σε υψηλούς τόνους η ανταπάντηση Μπέζου σε Σιαμπή για τα οικόπεδα στην Παλαιόχουνη

Σε πολύ υψηλούς τόνους και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς συνεχίζεται η δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιώργο Μπέζο και τον Διαμαντή Σιαμπή, με αφορμή τις δημόσιες καταγγελίες του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας για ψεύτικα συμβόλαια αγοραπωλησίας ακινήτων στην Παλαιόχουνη, που σχεδιάζεται να γίνει η μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι καταγγελίες του κ. Μπέζου (ΕΔΩ) προκάλεσαν την απάντηση του κ. Σιαμπή (ΕΔΩ). Σήμερα, δόθηκε συνέχεια, με την ανταπάντηση του κ. Μπέζου που μεταξύ άλλων επιτίθεται στον Δ. Σιαμπή και αναφέρει ... "ρε άθλιε, δες μόνο τι έχεις υπογράψει στο προσύμφωνο, τι υπογράφεις δυο χρόνια αργότερα και βρες έναν,έναν μόνο που να συμφωνεί με αυτά που λές. Έναν ΜΟΝΟ, όχι πολλούς.
Δεν θα βρείς, γιατί σε τέτοια κατάντια και ξεπεσμό δεν υπάρχει κανένας στην ευρύτερη περιοχή της γεννέτειράς μας. 
Όλο το χωριό μπορώ να σου φέρω να σου υποδείξει τίνος και ποιο είναι κάθε τμήμα της χωροθετημένης για τα σκουπίδια έκτασης."

Ολόκληρη την ανταπάντηση Μπέζου στον Δ. Σιαμπή, μπορείτε να διαβάσετε στο προφίλ του στο facebook (https://www.facebook.com/george.bezos). 

*Το «Καλημέρα Αρκαδία» -στο πλαίσιο της ενημέρωσης του αναγνωστικού του κοινού - παραθέτει το περιεχόμενο των δημόσιων καταγγελιών, δηλώσεων και ανακοινώσεων κάθε πλευράς - χωρίς φυσικά να υιοθετεί τίποτα, αφού άλλωστε είναι μία υπόθεση η οποία – είναι πλέον πιθανό- να κριθεί τελικά στη Δικαιοσύνη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...