Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε υψηλούς τόνους η τοποθέτηση Παυλή: "Να σταματήσουν τα παιχνίδια. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μία γροθιά"

Σε υψηλούς τόνους η τοποθέτηση Παυλή: "Να σταματήσουν τα παιχνίδια. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μία γροθιά"

Στη συνάντηση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο, ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, αρχικά καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια είπε σε υψηλούς τόνους: «Μετά τη σημερινή συνάντηση, θα ξεκινήσει ο πόλεμος. Δεν είναι το ζήτημα αν είμαστε πολίτες α΄ η β’ κατηγορίας, αλλά ότι κάποιοι αποφασίζουν για εμάς, χωρίς να μας ρωτήσουν. Δεν ρωτηθήκαμε για όλα αυτά που παίζονται αυτό το διάστημα. Ακούγαμε για πωλήσεις μονάδων της ΔΕΗ. Το να βάζουν όμως την Μεγαλόπολη στις διαπραγματεύσεις σε αντίβαρο της Δυτικής Μακεδονίας, έχει λόγο που γίνεται.

Να σταματήσουν τα παιχνίδια. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μία γροθιά.

Η Μεγαλόπολη προετοιμάζεται να υποδεχθεί το σύνολο των απορριμμάτων, με τρόπο που δεν συνάδει διότι δεν μιλάνε καθαρά κάποιοι. Μιλάνε για Παλαιόχουνη αλλά επί της ουσίας εννοούν την Μεγαλόπολη. Εδώ, περίμενα να είναι και ο Δήμος Μεγαλόπολης.Η ΤΕΡΝΑ θα είναι ανάδοχος των μονάδων της ΔΕΗ και δεν θα είναι τίποτα τυχαίο. Νομίζουν ότι μπορούν κάποιοι να δουλεύουν χιλιάδες κόσμο σε όλη την Πελοπόννησο. Αφορά ολόκληρη την Αρκαδία.

Θα τοποθετηθώ πολύ σκληρά όταν γίνει το αναπτυξιακό συνέδριο της Κυβέρνησης».

Κλείνοντας, είπε: «Με κραυγές δεν βγαίνουν αποτελέσματα. Να υπάρξει μια σωστή διατύπωση. Το κείμενο θα ολοκληρωθεί το επόμενο διήμερο, όταν απομαγνητοφωνηθούν τα πρακτικά και θα σταλεί σε όλους. Αυτό το ψήφισμα πρέπει να απεικονίζει την αγωνία ολόκληρου του Νομού. Αυτή η κίνηση πρέπει να δείξει στους κυβερνώντες ότι πρέπει να σταματήσουν να παίζουν με τους πολίτες και τα προβλήματά τους. Επίσης, πρέπει να αποκαλυφθεί ότι κάποιοι δεν θέλουν το φυσικό αέριο. Η Θέλουμε ίση αντιμετώπιση με τους Αθηναίους, τους Λαρισαίους, τους Θεσσαλονικείς και όποιοι θα συνδεθούν με το φυσικό αέριο.

Μετά το ψήφισμα, θα υπάρξει συνάντηση που θα προσδιορίσει την εκπροσώπηση της Αρκαδίας στο Υπουργείο.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...