Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οδός «Δαρειώτου»: Τι είναι τελικά; Πεζόδρομος, δρόμος ή ανεξέλεγκτο πάρκινγκ; (εικόνες)

Οδός «Δαρειώτου»: Τι είναι τελικά; Πεζόδρομος, δρόμος ή ανεξέλεγκτο πάρκινγκ; (εικόνες)

{pgslideshow id=314|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Οι εργασίες στο κέντρο της πόλης βρίσκονται σε εξέλιξη και πολλά πράγματα έχουν ήδη αλλάξει, αφού οι πεζοδρομήσεις της πλατείας Πετρινού, της «Εθνικής Αντιστάσεως» και της «Δαρειώτου» έχουν ολοκληρωθεί και απομένει η πεζοδρόμηση της «Τάσου Σεχιώτη». 

Ωστόσο, η κυκλοφοριακή μελέτη δεν έχει παραδοθεί ακόμα με αποτέλεσμα τα επικρατεί ένα χάος στο κέντρο και ειδικά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων και των υπηρεσιών.
Οι οδηγοί ταλαιπωρούνται καθημερινά λόγω της έλλειψης χώρων στάθμευσης, ο καθένας παρκάρει όπου βρει, κυρίως πάνω σε πεζοδρόμια, εμποδίζοντας έτσι τη διέλευση των πεζών, τα περισσότερα από τα πλαστικά κολονάκια που τοποθετήθηκαν πέρυσι, έχουν καταστραφεί, όπως επίσης και οι τσιμεντένιες μπάλες, ενώ οι πεζόδρομοι μόνο ως … πεζόδρομοι δεν χρησιμοποιούνται. 
Συγκεκριμένα η οδός «Δαρειώτου», αν και πεζοδρομημένη, χρησιμοποιείται κανονικά όπως και στο παρελθόν. Περνούν αυτοκίνητα συνεχώς, υπάρχει συνεχής ροή κυκλοφορίας και αριστερά αυτής παρκάρουν κιόλας μέρα - νύχτα. Για πόσο θα επιτρέπεται αυτό δεν γνωρίζουμε ... 
Οι εικόνες είναι από την οδό «Δαρειώτου» και δείχνουν ξεκάθαρα το τι επικρατεί κάθε μέρα…

Β.Π.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...