Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κατεστραμμένες πινακίδες παντού στην Τρίπολη – Κίνδυνος για πεζούς και οδηγούς (εικόνες)

Κατεστραμμένες πινακίδες παντού στην Τρίπολη – Κίνδυνος για πεζούς και οδηγούς (εικόνες)

Σε άθλια κατάσταση είναι οι πινακίδες στο κέντρο της Τρίπολης. Πολλές είναι κατεστραμμένες, σε άλλες είναι κολλημένα διαφημιστικά αυτοκόλλητα, άλλες κρύβονται από φυλλωσιές δέντρων και άλλες μουτζουρωμένες από γκράφιτι, αποτελώντας σημαντικό κίνδυνο για την οδική ασφάλεια οδηγών και πεζών. Υπάρχει φοβερή έλλειψη σήμανσης σε πολλά σημεία στην πόλη τονίζει ο εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών Χρήστος Καλαμαράς και είναι απαραίτητη η επισκευή κάποιων σημάτων και η αντικατάσταση άλλων.

Επίσης υποστηρίζει ότι πρέπει να μπουν φανάρια σε κάποια σημεία στην πόλη και να υπάρξει μονοδρόμηση στο μεγαλύτερο μέρος της.

Όσο για την έλλειψη χώρων στάθμευσης προτείνει την κατεδάφιση επικίνδυνων παλιών κτισμάτων κατόπιν συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες και τη δημιουργία χώρων στάθμευσης που θα εξυπηρετούν τους πολίτες. Ευελπιστούμε με την ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης του κέντρου να λάβει μέριμνα ο δήμος και γι' αυτό το θέμα καθώς δυσκολεύει καθημερινά τους οδηγούς και περισσότερο τους επισκέπτες που δεν γνωρίζουν την πόλη.

Β.Π. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...