Menu
RSS
Τρίτη, 13/05/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
ygeia728x90

Ξεκίνησε έρευνα για τον τραγικό θάνατο ασθενή στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης (vd)

Ξεκίνησε έρευνα για τον τραγικό θάνατο ασθενή στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης (vd)

Ζωντανός κάηκε ένας ασθενής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο θάλαμό του. Για το θέμα έχει επιληφθεί, το ανακριτικό τμήμα της ασφάλειας, η πυροσβεστική υπηρεσία και η ιατροδικαστική υπηρεσία δήλωσε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Κατσίβελας, μετά τη σύσκεψη που είχε το πρωί στο χώρο του Νοσοκομείου, για το θέμα αυτό. Πρόσθεσε ότι έχει αρχίσει η διοικητική διερεύνηση του θέματος και θα φτάσει προς όλες τις κατευθύνσεις και ότι έχει ήδη αναλάβει το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) την υπόθεση.

Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί γι' αυτό το τραγικό γεγονός. Ωστόσο, καμία ερώτηση δεν δέχτηκε ο Π. Κατσίβελας, αρκούμενος μόνο στη δήλωση του, αναμένοντας τα πορίσματα της έρευνας. 
Δείτε τι δήλωσε ο Π. Κατσίβελας μετά τη σύσκεψη με το προσωπικο του Ψυχιατρείου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι είχε νοσηλευτεί την προηγούμενη ημέρα ο 34χρονος που κάηκε στο Ψυχιατρείο

Δεμένος στο κρεβάτι του κάηκε ζωντανός ο 34χρονος ασθενής το Ψυχιατρείου

Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται εργαζόμενος του Ψυχιατρείου που προσπάθησε να σώσει τον ασθενή που κάηκε…

Φωτιά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο - Απανθρακώθηκε ζωντανός ένας 34χρονος ασθενής...

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...