Menu
RSS
Τρίτη, 13/05/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
ygeia728x90

Ήταν δεμένος στο κρεβάτι του ο ασθενής που κάηκε στο Ψυχιατρείο;

Ήταν δεμένος στο κρεβάτι του ο ασθενής που κάηκε στο Ψυχιατρείο;

Σε καμία δημοσιογραφική ερώτηση ΔΕΝ δέχθηκε να απαντήσει ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτης Κατσίβελας, για το συμβάν που έχει συγκινήσει όλη τη χώρα, με ασθενή να καίγεται ζωντανός μέσα στο Ψυχιατρείο.

Κατά συνέπεια, αναπάντητα παραμένουν μεγάλα ερωτήματα για την υπόθεση αυτή.

Ένα από αυτά, είναι αν ο συγκεκριμένος ασθενής ήταν δεμένος στο θάλαμό του, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά.

Αυτό ισχύει; Ναι ή όχι; Πρέπει να δοθεί μία ξεκάθαρη απάντηση. Και εφόσον ισχύει, να διευκρινιστεί για ποιο λόγο είχε δεθεί. Ποια είναι η ιατρική εξήγηση.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Παπασταματάκης γράφει: "Να σημειώσουμε εδώ ότι ο θανών νοσηλεύονταν μόνος του στον θάλαμο και ήταν δεμένος στα χέρια και στα πόδια γιατί ήταν διεγερτικός".

 

 

 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης που πρέπει να αποσαφηνιστεί. 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...