Δεμένος στο κρεβάτι του κάηκε ζωντανός ο 34χρονος ασθενής το Ψυχιατρείου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το πολύ σοβαρό περιστατικό το οποίο συνέβη στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας ασθενής, ο οποίος κάηκε ζωντανός.
Όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ασθενής ήταν δεμένος στο κρεβάτι του, την ώρα που έπιασε φωτιά και στη συνέχεια απανθρακώθηκε ζωντανός.
Οι λόγοι για τους οποίους ήταν δεμένος, δεν έχουν αποσαφηνιστεί, αφού στις δηλώσεις που έκανε το πρωί ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτης Κατσίβελας, δεν δέχθηκε καμία ερώτηση, με αποτέελσμα να παραμένουν αναπάντητα πολλά στοιχεία για το συμβάν που έχει συγκινήσει όλη τη χώρα.
Πρέπει να αναφέρουμε πάντως ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Παπασταματάκης γράφει: "Να σημειώσουμε εδώ ότι ο θανών νοσηλεύονταν μόνος του στον θάλαμο και ήταν δεμένος στα χέρια και στα πόδια γιατί ήταν διεγερτικός".
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
- Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι είχε νοσηλευτεί την προηγούμενη ημέρα ο 34χρονος που κάηκε στο Ψυχιατρείο
- Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται εργαζόμενος του Ψυχιατρείου που προσπάθησε να σώσει τον ασθενή που κάηκε…
- Ξεκίνησε έρευνα για τον τραγικό θάνατο ασθενή στο Ψυχιατρείο της Τρίπολης (vd)
- Φωτιά στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο - Απανθρακώθηκε ζωντανός ένας 34χρονος ασθενής...