Menu
RSS
Κυριακή, 05/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όλα τα ονόματα στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Τρίπολης

Όλα τα ονόματα στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Τρίπολης

Με απόφαση του Δημάρχου, συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Τρίπολης η οποία αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:

1. κ. Κοσκινά Δημήτριο, Αντιδήμαρχο Δήμου Τρίπολης, ως Πρόεδρος της

Επιτροπής με αναπληρωτή του τον κ. Μπισιούλη Ζαφείριο Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου.

2. κ. Καρυτινού Γαρυφαλιά, Διευθύντρια του 4ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης, ως

μέλος, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, με αναπληρωτή της τον κ. Χουζούρη Ιωάννη, Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης.

3. κ. Ρουμελιώτη Παναγιώτη, Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, ως μέλος, εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, με αναπληρωτή του τον κ. Λαλιώτη Γεώργιο, Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

4. κ. Νικήτα Ευάγγελο, Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, ως μέλος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας, με αναπληρωτή του τον κ. Μαρκόπουλο Κων/νο, υποδιευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

5. κ. Καρνέζη Χρήστο, Καθηγητή του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης, ως μέλος, εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας με αναπληρωτή του τον κ. Νούσιο Δημήτριο, Καθηγητή Γυμνασίου Μεγαλόπολης.

6. κ. Σταθόπουλο Ιωάννη, εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Τρίπολης, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Παναγάκη Ευάγγελο.

7. κ. Νικήτα Γεώργιο, εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αρκαδίας, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Δημόπουλο Χρήστο.

8. κ. Ζαχαρόπουλο Θεόδωρο, εκπρόσωπο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, ως μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Κατσαβό Αθανάσιο.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας είναι διετής.

Γραμματέας της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ορίζεται η κ. Βρεττού Βασιλική, μόνιμη υπάλληλος της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού με αναπληρώτρια την κ. Λαμπράκη Βασιλική, μόνιμη υπάλληλος της ίδιας Διεύθυνσης, κλάδου ΠΕ1 Διοικητικού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...