Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τετραήμερο φέτος το Λαγκαδινό Καρναβάλι! (vd)

Τετραήμερο φέτος το Λαγκαδινό Καρναβάλι! (vd)

Ο Σύλλογος Νέων Λαγκαδίων, ΔΡΑΣΙΣ, και η «παρέα του τράγου» σας καλούν, στο 7ο Λαγκαδινό Καρναβάλι, στις 15 έως και 18 Μαρτίου 2013, να λάβετε μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις όπου θα αναδειχτούν όλα τα γνήσια και ακαταμάχητα χαρακτηριστικά του φημισμένου Λαγκαδινού Καρναβαλιού, και ποντάρουμε στην ομαδική συμμετοχή εμπλέκοντας όλες τις ηλικίες στους ρυθμούς των.

Το καρναβάλι είναι μια ευκαιρία για ξεφάντωμα, πειράγματα, και κάθε λογής μασκαρέματα που προκαλούν την σάτιρα και πολύ γέλιο. Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινή μας ρουτίνα και να ξεχάσουμε τα προβλήματα μας διατηρώντας συνάμα ένα από τα παλαιότερα έθιμα. Σε μια περίοδο που η κρίση έχει ριζώσει βαθιά, το Λαγκαδινό Καρναβάλι αποτελεί το πιο χαρμόσυνο μήνυμα, την πιο ασφαλή, υγιή και αυθεντική νότα αισιοδοξίας, που πλημμυρίζει τις αισθήσεις και την ψυχή μας και μας υπόσχεται πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, συγκινήσεων και συναρπαστικών περιπετειών. 

Επίσης, ανοικτή πρόσκληση του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων, Δράσις, απευθύνεται προς κάθε ενδιαφερόμενο, για εθελοντές που θα πλαισιώσουν τις ομάδες εργασίας στο καρναβαλικό εργαστήρι καθώς και στη διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κο Παναγιώτη Ρούτση, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, στο κιν. τηλ. 6945877783.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...