Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σημαντική πρωτοβουλία της Δημοτικής Ενότητας Τυρού για την ενίσχυση του Περιφερειακού Ιατρείου σε υλικοτεχνική υποδομή

Σημαντική πρωτοβουλία της Δημοτικής Ενότητας Τυρού για την ενίσχυση του Περιφερειακού Ιατρείου σε υλικοτεχνική υποδομή

Μια σημαντική πρωτοβουλία των Συλλογικών Φορέων της Δ.Ε Τυρού και του αντιδημάρχου Τυρού κ. Παναγιώτη Φιλιππακόπουλου για την ενίσχυση του Περιφερειακού Ιατρείου Τυρού ''Αναστάσιος Καρδαράς'' σε υλικοτεχνική υποδομή με το άνοιγμα λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα Τυρού (ΑΡ. ΛΟΓ. 405/530674-44) στον οποίο οι κάτοικοι και οι φίλοι του Τυρού αλλά και οι απόδημοι θα μπορούν να προσφέρουν τις δωρεές τους για αυτόν τον σημαντικό σκοπό.

Δυστυχώς εδώ και δεκαετίες το ΠΕ.Σ.Υ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ουδέποτε έδωσε σημασία στις εκκλήσεις της εκάστοτε Δημοτικής αρχής του Τυρού και των κατοίκων για την ενίσχυση του Π.Ι Τυρού την αναβάθμιση του σε κέντρο εφημερίας και την αναβάθμιση σε εξοπλισμό-νοσηλευτικό προσωπικό-παροχή ασθενοφόρου για την γρήγορη επέμβαση στα περιστατικά κάτι πολύ σημαντικό ειδικά τους θερινούς μήνες που ο πληθυσμός της Δ.Ε Τυρού ξεπερνά τις 5-6.000.

Από το 1970 που λειτουργεί το Π.Ι Τυρού η πρωτοβάθμια περίθαλψη γινόταν σε εγκαταστάσεις ακατάλληλες και οι γιατροί που υπηρετούσαν ήταν ήρωες όπως όλοι μας γνωρίζουμε, τον Ιούνιο του 2009 εγκαινιάστηκε το νέο Π.Ι Τυρού στην κέντρικη πλατεία του Τυρού δωρεά της οικογένειας Δημητρίου Καρδαρά στη μνήμη του γιού τους Αναστασίου ο οποίος χάθηκε άδικα σε τροχαίο ατύχημα.

Το κτίριο ανεγέρθηκε με όλες της προϋποθέσεις  για την ανάπτυξη του σε  Πολυιατρείο και με όλα τα στάνταρ που έθεσε το Υπουργείο Υγείας.

Τα τελευταία χρόνια υπηρετούν δύο ιατροί και αυτή τη στιγμή χωρίς την βοήθεια νοσοκόμας καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για την φροντίδα των κατοίκων και των επισκεπτών του Τυρού.

Οι κάτοικοι του Τυρού και όλοι οι Συλλογικοί φορείς απαιτούν να γίνει το Π.Ι Τυρού κέντρο εφημερίας και την ενίσχυση του με νοσηλευτικό προσωπικό, υλικοτεχνική υποδομή και ασθενοφόρο στα πρότυπα άλλων Πολυιατρείων ανά την Ελλάδα.

Ας βοηθήσουμε όλοι για αυτό το σκοπό!
Οι πρώτες δωρεές για την ενίσχυση του Π.Ι Τυρού:

Αγγελική Κορολόγου αντί μνημόσυνου εις μνήμην του συζύγου της Αναστασίου 350 ευρώ

Υιοί Παν.Πολίτη αντί μνημόσυνου εις μνήμην Φωτεινής Πολίτη 500 ευρώ

Πληροφορίες  

Π.Ι Τυρού: τηλ. 2757041212

Αντιδημαρχείο Τυρού: τηλ. 2757041405

http://www.tyrostsakonia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...