Menu
RSS
Σάββατο, 25/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ισραηλινοί θα γνωρίσουν τις ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας και θα ετοιμάσουν ειδικά τουριστικά πακέτα! (vd)

Ισραηλινοί θα γνωρίσουν τις ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας και θα ετοιμάσουν ειδικά τουριστικά πακέτα! (vd)

Στην Τρίπολη έγινε η τελετή υποδοχής Ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων οι οποίοι θα παραμείνουν και θα γνωρίσουν την ορεινή Αρκαδία μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Στα πλαίσια της τελετής υποδοχής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας  τόνισε ότι «είναι μεγάλη χαρά που υποδεχόμαστε την Ισραηλινή αντιπροσωπία η οποία αποτελείται από τουριστικούς πράκτορες και εκπροσώπους των Media για να γνωρίσουν τον τόπο μας. Η Αρκαδία έχει πολλές ομορφιές, χειμώνα καλοκαίρι, και θα αφήσει άριστες εντυπώσεις στην αποστολή. Ας την απολαύσουν οι ίδιοι και να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους στην Πατρίδα τους».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αρκαδίας Κώστας Μαρινάκος αναφέρθηκε και αυτός με τη σειρά του ότι είναι η τρίτη κατά σειρά εκδήλωση που πραγματοποιείται στο νομό μας για touroperators και δημοσιογράφους και ο σκοπός αυτός είναι η προώθηση του τουριστικού προϊόντος και ταυτόχρονα η προσπάθεια συνεργασίας με τουριστικούς επιχειρηματίες της Αρκαδίας. Ανάλογο μελλοντικό εγχείρημα όπως αυτό, δήλωσε ο κ. Μαρινακος, θα γίνει και με αντιπροσωπεία από την Κύπρο.

Ο τουριστικός πράκτορας Ηλίας Παπαδόπουλος ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη μας εξήγησε στους εκπροσώπους των τοπικών και περιφερειακών Μ.Μ.Ε ότι είναι ένα από τα βασικότερα βήματα που μπορούν να γίνουν με στόχο να ανέβει η περιοχή μας ο τουρισμός. Αυτό που πρέπει να γίνει ώστε να έρθουν και να γνωρίσουν την Ελλάδα και ιδιαίτερα την Αρκαδία εκπρόσωποι του τουρισμού από άλλες χώρες, είναι εμείς οι ίδιοι να προκαλέσουμε τον ενδιαφέρον, είτε με την τοπική αυτοδιοίκηση ή και σε συνεργασία με τοπικούς ξενοδοχειακούς ή τουριστικούς φορείς.

Τέλος, από την Ισραηλινή αντιπροσωπία μίλησε ο εκπρόσωπος της αποστολής Ισαϋ Μόλαντ τονίζοντας ότι η Αρκαδία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της Ελλάδας που και οι ειδικοί που διαφημίζουν Ελληνικούς προορισμούς από το Ισραήλ δεν το γνωρίζουν ακόμα καλά και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τόπους από την Ελλάδα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι οικογενειακές διακοπές με δραστηριότητες. Είναι η πρώτη μας εκδρομή για την Αρκαδίας ενώ έχουμε επισκεφτεί ήδη την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα..       

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...