Menu
RSS
Τρίτη, 19/02/2019
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: "Η Κυβέρνηση σχεδιάζει αύξηση του βασικού μισθού και εφαρμογή συλλογικών συμβάσεων εργασίας"

ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: "Η Κυβέρνηση σχεδιάζει αύξηση του βασικού μισθού και εφαρμογή συλλογικών συμβάσεων εργασίας"
ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΎΡΙΖΑ Αρκαδίας
Έπειτα, από 8 χρόνια απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και της διακυβέρνησης της χώρας μας από τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, κατάσταση στην οποία μας οδήγησαν οι διαπλεκόμενες και αμαρτωλές κυβερνήσεις του πρόσφατου παρελθόντος, η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιτυγχάνουν την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Η πρόσφατη απόφαση του Eurogroup βάζει τέλος στην εποχή των μνημονίων για τη χώρα μας, επιτρέποντάς της να αποφασίζει αυτή για τα μέσα και τους τρόπους επίτευξης των στόχων που θέτει το δημοσιονομικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα κράτη μέλη της.
Παράλληλα το Eurogroup με τη λήψη σχετικών αποφάσεων καθιστά το ελληνικό χρέος βιώσιμο βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα ενώ υπάρχει η πρόνοια να εξεταστεί εκ νέου η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά του την δεκαετία του 2030.
Οι θετικές αυτές αποφάσεις για τη χώρα μας και το Λαό της, αποτελέσαν προϊόν της συνετής και μεθοδικής διακυβέρνησης της χώρας υπό τη καθοδήγηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και των αρμόδιων υπουργών και ως εκ τούτου η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καταξιώνεται στη συνείδηση των πολιτών ως η κυβέρνηση των λύσεων, της αποτελεσματικότητας και της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια.
Η ευνοϊκή για το Λαό και για τα εθνικά συμφέροντα εξέλιξη των πραγμάτων, φυσικό είναι να προκαλεί τη δυσφορία του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας.
Ενός πολιτικοοικονομικού κατεστημένου εθισμένου στην υποτέλεια, στην υποταγή, στη διαφθορά, στη διαπλοκή και στη λεηλασία του δημόσιου πλούτου που οδήγησε την πατρίδα μας σε χρεοκοπία και το Λαό μας στην αναξιοπρέπεια και στην εξαθλίωση.
Προκειται περί ενός κατεστημένου που παρακαλεί από τη μία για την επιβολή της μείωσης των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου, γιατί έχει επενδύσει σ αυτά, και από την άλλη κατηγορεί την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι ενδέχεται να αποδεχτεί τη μη περικοπή των συντάξεων!
Η παρούσα κυβέρνηση έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, στην οικονομία και στο βιοτικό επίπεδο του Λαού, έπειτα από τη σταθεροποίηση της οικονομίας και τη μείωση της ανεργίας κατά 7%, σχεδιάζει ένα πρόγραμμα παραγωγικής ανάπτυξης της χώρας που θα εφαρμόσει με το τέλος των μνημονίων και που θα στοχεύει στην ανακούφιση των κοινωνικών στρωμάτων που επλήγησαν περισσότερο από την επιβολή των μνημονίων και την σταδιακή αποκατάσταση όλων των κοινωνικών αδικιών.
Τέτοιες δράσεις και ενέργειες που σχεδιάζονται μεταξύ άλλων είναι :
- Η αύξηση του βασικού μισθού.
-Η επαναφορά του θεσμού των Συλλογικών διαπραγματεύσεων.
- Η εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων εργασίας, για την επαναφορά της εργασιακής ειρήνης και τη κατάργηση του εργασιακού μεσαίωνα που είχαν επιβάλει οι προηγούμενοι κυβερνώντες.
Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

2 σχόλια

 • ΑΝΩΝΥΜΟΙ
  ΑΝΩΝΥΜΟΙ Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

  «…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.
  Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά….» συνήθιζε να λέει ο γνωστός Έλληνας φιλόσοφος Αριστοτέλης.
  Oποιαδήποτε ομοιότητα με το σήμερα καθαρά συμπτωματική.
  "pronews"

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

  ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΨΕΥΤΕΣ ??????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...