Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στο κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη προσχώρησε ο Αργύρης Ασημακόπουλος

Στο κόμμα ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη προσχώρησε ο Αργύρης Ασημακόπουλος

O Γορτύνιος Μηχανολόγος- Ηλεκτρολόγος Αργύρης Ασημακόπουλος, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας των ΑΝΕΛ, αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, λόγω της συμφωνίας για το "Σκοπιανό" και σήμερα ανακοινώθηκε ότι προσχώρησε στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι το κόμμα που Πρόεδρος και Ιδρυτής του είναι ο Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης, από το χωριό Ποταμιά Φαλαισίας.

Να τονιστεί ότι ο κ. Ασημακόπουλος είχε αποχωρήσει πριν λίγο καιρό από τους ΑΝΕΛ, αναφέροντας τα εξής: "Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να γνωστοποιήσω την αποχώρησή μου από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ.) το οποίο υπηρέτησα με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια θεωρώντας ιδιαίτερη τιμή την ένταξη μου στα ψηφοδέλτια του κινήματος -στην Αρκαδία- το 2015.

Από την αρχή κιόλας της σύμπλευσης ΑΝ.ΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου στην ηγεσία του κόμματος αφού θεωρούσα πωςδε μέναμε πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.
Δυστυχώς το Σάββατο ξεπεράσαμε και τα κόκκινα -πατριωτικά-όρια της γραμμής που είχαμε θέσει.
Δεν αντιδράσαμε με σθένος όταν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς αλλά και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Τσίπρας διαπραγματεύονταν πιθανές ονομασίες του γειτονικού μας κράτους παρακολουθώντας με παθητικό τρόπο το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Θεωρώ τη συμφωνία που υπεγράφη την Κυριακή στις Πρέσπες ως επαίσχυντη και κατάπτυστη που βεβηλώνει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία.
Πάνο Καμμένε τρίζουν τα κόκκαλα των Μακεδονομάχων και των προγόνων μας. Οι ιστορικοί του μέλλοντος είναι εκείνοι που πλέον θα κατατάξουν κάποιους ως άλλους Νενέκους και Τσολάκογλου.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

1 σχόλιο

  • Μάλισταααααα   .......
    Μάλισταααααα ....... Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει τώρα έδεσε το γλυκό !! Ερχόμαστε στα ....πράματα !!!!! Μπαίνουμε στη Βουλή με τα τσαρούχια ,,,,,,,,,

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...