Menu
RSS
Πέμπτη, 15/01/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

Λυκουρέντζος: «Βρήκαμε τη λύση. Δήμος και Περιφέρεια να ανασκουμπωθούν και να απαλλάξουν την πόλη από τα σκουπίδια»

Λυκουρέντζος: «Βρήκαμε τη λύση. Δήμος και Περιφέρεια να ανασκουμπωθούν και να απαλλάξουν την πόλη από τα σκουπίδια»

Ο Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, παραχώρησε σήμερα το πρωί συνεντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και στους δημοσιογράφους, Δ. Μανιατάκο και Μ. Αρτόπουλο.

Ο κ. Λυκουρέντζος μεταξύ άλλων τόνισε:

«..είχαμε τις διαβεβαιώσεις από αρμοδίους για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ότι μέχρι τη Δευτέρα θα λύσουν το πρόβλημα..

Και όταν πριν 20 μέρες ήρθα στη Τρίπολη και είδα αυτή τη κατάσταση, με διαβεβαίωσαν, συναντήθηκα και με τον Δήμαρχο, και με τον κύριο Ταλούμη τότε, ότι ελάμβαναν και αυτοί τις διαβεβαιώσεις από άλλους αρμοδίους για τη διαχείριση των απορριμμάτων, ότι θα λήξει.

Και περίμενα μέχρι τη Δευτέρα. Χθες τηλεφώνησα το πρωί και τους είπα, κάνατε κάτι; Λύθηκε το πρόβλημα; Όχι. Ε, λοιπόν εγώ εξαντλώ την υστάτη των αρμοδιοτήτων μου, διότι δεν εκδίδονται εύκολα οι υγειονομικές διατάξεις.

Ο Υπουργός δεν μπορεί να εκδίδει κάθε μέρα υγειονομική διάταξη. Έχει εκδοθεί μία επί Ανδρέα Λοβέρδου για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αθήνας, και μία χθες. Δύο. Δεν είναι εύκολη υπόθεση».

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης, ΕΔΩ.

Τοlinkτου ηχητικού αρχείου είναι το εξής:  https://www.youtube.com/watch?v=w8vlyIbqzYY

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...