Παράλιο Άστρος | Αυγουστιάτικη πανσέληνος με γλέντι για τη "Γιορτή του Ψαρά"! (εικόνες - βίντεο)
Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Τρίπολης και Παραλίου Άστρους «Η Γοργόνα Σθενώ» οργάνωσε γιορτή στις κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης, στο Παράλιο Άστρος. Η γιορτή έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, αλλά και ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης.
Το γλέντι έχει ζωντανή μουσική, ψάρι και κρασί.
Για πάντρεμα ανθρώπων που ασχολούνται με τη θάλασσα ερασιτεχνικά με την Τρίτη ηλικία μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.
Παρών ήταν και ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης ο οποίος είπε ότι χαίρεται που βλέπει ένα τόσο δραστήριο σύλλογο να κάνει εκδηλώσεις όλο το χρόνο.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής καλωσόρισε τον κόσμο στη γιορτή.
Να σημειωθεί ότι η γιορτή είχε πολύ κόσμο, πάνω από 500 άτομα, που διασκέδασαν ως το πρωί κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο με την εντυπωσιακή νησιώτικη ορχήστρα τους.
Σε λίγο το βίντεο.
https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/89348-paralio-astros-avgoustiatiki-panselinos-me-glenti-gia-ti-giorti-tou-psara-eikones-vinteo.html#sigProId30a6275662






