Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΕΥΑΤ | Εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης για μεγάλο έργο ύδρευσης σε 8 χωριά!

ΔΕΥΑΤ | Εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης για μεγάλο έργο ύδρευσης σε 8 χωριά!

© www.kalimera-arkadia.gr

Στην έγκριση τευχών δημοπράτησης για το έργο με τίτλο: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης του Συνδέσμου Μεθυδρίου των Τ.Κ. Αρτεμισίου, Κάψια, Λουκά, Σημιάδων της Δ.Ε. Μαντινείας, Νεοχωρίου, Ζευγολατιού της Δ.Ε. Κορυθίου και Αγίου Βασιλείου, Πελάγους της Δ.Ε. Τρίπολης. προχώρησε η ΔΕΥΑΤ. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Σύνδεσμο Μεθυδρίου μέσω του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου (χωρίς ΦΠΑ) ανέρχεται σε 2.357.723,58 Ευρώ.

Αντικείμενο του παρόντος έργου είναι:
Οι δευτερεύοντες αγωγοί του εξωτερικού υδραγωγείου Αρτεμισίου και Κάψιας καθώς και ο αγωγός της δεξαμενής των Σημιάδων (Αγωγοί Μεταφοράς νερού από το φρεάτιο διανομής που θα δημιουργηθεί στον καινούργιο αγωγό Φ110 από πολυαιθυλένιο μέχρι τις Δεξαμενές Αρτεμισίου και Κάψια).
Ο δευτερεύων αγωγός του εξωτερικού υδραγωγείου Λουκά (Αγωγός Μεταφοράς νερού από το φρεάτιο διανομής που θα δημιουργηθεί στον κεντρικό αγωγό μέχρι το καταληκτικό φρεάτιο δικλείδας του Λουκά).
Ο δευτερεύων αγωγός του εξωτερικού υδραγωγείου από την Δεξαμενή του Στενού (Αγωγοί Μεταφοράς νερού από την υφιστάμενη Δεξαμενή, μέχρι την Δεξαμενή του Νεοχωρίου, το καταληκτικό φρεάτιο δικλείδας του Ζευγολατειού, το καταληκτικό φρεάτιο δικλείδας του Παρωρίου και τα φρεάτια δικλείδων του Πελάγους και του Αγ.Βασιλείου).

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...