Ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ξεκινήσει η μεταφορά απορριμμάτων της Τρίπολης στη Φυλή
Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να ρυθμιστούν λεπτομέρειες, έτσι ώστε να ξεκινήσει η μεταφορά απορριμμάτων της Τρίπολης στη Φυλή.
Μετά από αρκετή ώρα συζήτησης, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε (διαφώνησε μόνο ο Νικολάου) την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με το Φορέα Διαχείρισης του ΧΥΤΑ Φυλής και εξουσιοδότησε το Δήμαρχο για τις υπογραφές. Το σχέδιο της σύμβασης δεν έχει ολοκληρωθεί και οι όροι της θα εγκριθούν σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο.
Επίσης, αποφασίστηκε η ανάθεση της υπηρεσίας για τη μεταφορά των απορριμμάτων στη Φυλή, μιας και ο Δήμος δεν διαθέτει τα απαραίτητα μηχανικά μέσα.
Ανατέθηκε στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου η όλη διαδικασία για την εκτέλεση αυτής της εργασίας, με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.
Θα γίνει ανακοίνωση για την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.
Επίσης, αποφασίστηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του δήμου και στα έξοδα περιλαμβάνονται πλέον 126.000 ευρώ για τη μεταφορά των απορριμμάτων.






