Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Αριστερά και «Ανεξάρτητοι Έλληνες» πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν βουλευτική έδρα στην Αρκαδία!

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική
Αριστερά και «Ανεξάρτητοι Έλληνες» πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν βουλευτική έδρα στην Αρκαδία!

Τις χειρότερες ημέρες του περνά ο δικομματισμός κι αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν τα άλλα κόμματα, κερδίζοντας έδρες που, πριν το μνημόνιο, δεν θα μπορούσαν καν να διεκδικήσουν.

Προσφάτως, δημοσιεύσαμε μία ανάλυση του Ηλία Νικολακόπουλου που ανέφερε ότι στις τριεδρικές εκλογικές περιφέρειες, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα εκλέξουν από μία έδρα και η Τρίτη έδρα θα πάει σε άλλο κόμμα.

Η Αρκαδία είναι τριεδρική εκλογική περιφέρεια κι αν επαληθευτεί η εκτίμηση του Νικολακόπουλου, τότε ποιο κόμμα θα εκλέξει τον τρίτο βουλευτή;

Η αλήθεια είναι ότι στα επιτελεία του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της «Δημοκρατικής Αριστεράς» του Φώτη Κουβέλη και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου, υπάρχει η ελπίδα ότι θα μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή στην Αρκαδία.

Για το λόγο αυτό, βλέπετε τα ψηφοδέλτια αυτών των κομμάτων να ισχυροποιούνται συνεχώς.

Για παράδειγμα, στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιθανή μία υποψηφιότητα του Γιώργου Παπαηλιού (πρώην Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ από τη Γορτυνία), στη ΔΗΜ.ΑΡ. θα είναι υποψήφιος ο Νίκος Δελφάκης (Δικηγόρος και υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές), ενώ στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» έχει ήδη ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του Στάθη Κούλη (πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων).

Τα τέσσερα κόμματα στοχεύουν στην τρίτη βουλευτική έδρα στην Αρκαδία, αν κι επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Αν αυτό συμβεί, κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Διότι, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα τελικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Όπως επίσης κανείς δεν μπορεί να προβλέψει σε ποιο κόμμα θα «καθίσει» αυτή η έδρα, εφόσον επαληθευτεί το προαναφερόμενο σενάριο… 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...