Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τακτική συνέλευση στο Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας

Τακτική συνέλευση στο Σύλλογο Πολυτέκνων Αρκαδίας

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας καλεί, όλα  τα μέλη του, στην Ετήσια Τακτική Συνέλευσή του, που θα πραγματοποιηθεί την 27η Μαρτίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00', στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τρίπολης (Ελ. Βενιζέλου 39), σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού μας, με θέματα:   Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός έτους 2012, και  Οικονομικός Προϋπολογισμό έτους 2013.  Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την επομένη Τετάρτη, 3-4-13, στον ίδιο τόπο και χρόνο.

Κατά την Συνέλευση της 27-3-2013, θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της Αγιοβασιλόπιττας, ανεξαρτήτως αριθμού παρευρισκομένων. Αντί "φλουριού", θα κληρωθούν διάφορα δώρα, προσφορά του Συλλόγου και συμπολιτών μας.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι, μετά την τελευταία αναδιάρθρωση αρμοδιοτήτων, το Δ.Σ. του Συλλόγου επανασυγκροτηθέν σε Σώμα, προέκυψε η ακόλουθη  Σύνθεση:  Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Γκουβάς, Γεν. Γραμματέας: Δημήτριος Μανιατάς, Ταμίας: Αρετή Σταθοπούλου, Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Τσεκούρας, 'Εφορος: Αρχοντούλα Παπασπυριδάκου, Ειδ. Γραμματέας: Σταύρος Λεζές, Μέλος: πατήρ Γεράσιμος Λειβαδάρος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Γκουβάς

Ο Γεν. Γραμματέας: Δημήτριος Μανιατάς

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...