Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άστατος καιρός αυτό το 48ωρο στην Αρκαδία

Άστατος καιρός αυτό το 48ωρο στην Αρκαδία

Για την Τρίτη και την Τετάρτη, προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο-βορειοδυτική Θεσσαλία-δυτική και κεντρική Στερεά-δυτική Πελοπόννησο. Ωστόσο θα υπάρχουν και διαστήματα που τα φαινόμενα θα σταματούν.

Στην βόρεια Ελλάδα ο καιρός θα ξεκινήσει με συννεφιά και διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά γρήγορα ο καιρός θα καταστεί άστατος με μπόρες ή και σποραδικές καταιγίδες στην Μακεδονία αλλά και την Θράκη.

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν και στα νησιά του ανατολικού βορειοανατολικού Αιγαίου αλλά και τα Δωδεκάνησα οι οποίες πρόσκαιρα θα έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Στην υπόλοιπη ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα (Ανατολική Θεσσαλία-Ανατολική Στερεά-Εύβοια-Σποράδες-Ανατολική Πελοπόννησο-Κυκλάδες-Κρήτη) ο καιρός θα είναι σχετικά καλός με ηλιοφάνεια και νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας που θα πυκνώνουν αρκετά κυρίως στις ορεινές περιοχές και θα δίνουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές μπόρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί στα 4-5 και τοπικά 6-7 μποφόρ. (πολύ τοπικά ίσως και 8 μποφόρ.)

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια ενώ στην δυτική Ελλάδα θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πέμπτη 28/3/2013:

Καλός ο καιρός τις πρωινές ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες νεφώσεις και κάποιες βροχές νωρίς το πρωί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που γρήγορα θα σταματήσουν.

Προς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ο καιρός θα καταστεί άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και κυρίως στα πιο ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας και θα εκδηλωθούν μπόρες και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι στα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

http://dionysos-weather.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...