Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας που έχουν διπλάσια διάρκεια ζωής θα τοποθετηθούν στην Τρίπολη!

Λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας που έχουν διπλάσια διάρκεια ζωής θα τοποθετηθούν στην Τρίπολη!

Την έναρξη διαδικασιών για τη σύνταξη πρότασης υποβολής στο πρόγραμμα JESSICA δύο έργων που αφορούν τη διαχείριση Φωτισμού στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης και τη διαχείριση Δημοτικών χώρων στάθμευσης στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης ενέκρινε ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης.

Οι προτάσεις που θα υποβληθούν αφορούν σε έργα στον αστικό μόνο χώρο. Ο Δήμος Τρίπολης στο πλαίσιο του ανωτέρω προγράμματος και σε τριμερή συνεργασία με την Τράπεζα Eurobank και έναν υποψήφιο ανάδοχο εξετάζει τη δυνατότητα υποβολής δύο προτάσεων που αφορούν :

Α. Διαχείριση Φωτισμού στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης. Είναι ένα έργο που αφορά την τοποθέτηση λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας οι οποίοι έχουν και διπλάσια διάρκεια ζωής στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης.

Β. Διαχείριση Δημοτικών χώρων στάθμευσης στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης. Η πρόταση αυτή αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος της κυκλοφορίας και της στάθμευσης στην πόλη της Τρίπολης μέσα από ένα σύστημα διαχείρισης των χώρων στάθμευσης που μισθώνει για το σκοπό αυτό ο Δήμος.

Επειδή για την ένταξη έργων στο ανωτέρω πρόγραμμα απαιτείται έγκαιρη προετοιμασία και ωριμότητα και εφόσον η προκήρυξή τους αναμένεται μέχρι τον Ιούνιο, θα πρέπει να ενεργήσουμε άμεσα για τη σύνταξη της απαιτούμενης μελέτης καταγραφής και ταξινόμησης των φωτιστικών της Δημοτικής Ενότητας Τρίπολης και τη δρομολόγηση όλων των απαραίτητων ενεργειών.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο άρτια προετοιμασμένοι προτείνω την ένταξη της χρηματοδότησης της μελέτης αυτής στη ΣΑΤΑ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...