Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πλαστικές σακούλες πολλαπλής χρήσης, πάνινες τσάντες και καροτσάκια μεταφοράς θα διανεμηθούν και σε δημότες της Αρκαδίας!

Πλαστικές σακούλες πολλαπλής χρήσης, πάνινες τσάντες και καροτσάκια μεταφοράς θα διανεμηθούν και σε δημότες της Αρκαδίας!

Ο Αν. ΥΠΕΝ Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΤV100 της Θεσσαλονίκης, αφού επανέλαβε ότι ούτε ένα ευρώ από το τέλος χρήσης λεπτής πλαστικής σακούλας δεν μπαίνει στα ταμεία του κράτους, ανακοίνωσε ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα το οποίο θα ξεκινήσει πιλοτικά σε τέσσερις δήμους της χώρας. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, θα διανεμηθούν από τους δήμους στους δημότες 50.000 πλαστικές σακούλες πολλαπλής χρήσης, 11.100 πάνινες τσάντες και περίπου 2.500 καροτσάκια μεταφοράς, για άτομα που υπάρχει ανάγκη επιπλέον στήριξης στα ψώνια τους (άτομα τρίτης ηλικίας κ.λπ.). Γίνονται προσπάθειες ώστε η πιλοτική διανομή να γίνει εντός του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, ενώ η μαζική διανομή σε όλη τη χώρα (και στην Αρκαδία) θα γίνει μέσα στο 2019.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...