Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράδοση τροφίμων από το Δημοτικό Ραδιόφωνο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Παράδοση τροφίμων από το Δημοτικό Ραδιόφωνο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Την Πέμπτη (4.4.2013) και ώρα 12.00 το μεσημέρι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης, στην Πλατεία Βαλτετσίου, το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης θα παραδώσει -για δεύτερη φορά- τρόφιμα προς ενίσχυση της λειτουργίας του Παντοπωλείου.

Αρχικά, περίπου πριν από δέκα ημέρες, έγινε η  παράδοση ενός φορτηγού με μακαρόνια και όσπρια, όταν το Κοινωνικό Παντοπωλείο ξέμεινε από τρόφιμα και έπρεπε να κάνει διαμονή σε συμπολίτες μας.

Να σημειωθεί ότι τα τρόφιμα αγοράστηκαν με χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν από την αποκριάτικη εκδήλωση του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης με τον Toni Sfino.

Σάς προσκαλούμε να καλύψετε την εκδήλωση παράδοσης των τροφίμων, διότι ο κόσμος που προσφέρει από το υστέρημά του πλέον θέλει και πρέπει να γνωρίζει ότι τα χρήματα που διαθέτει πιάνουν τόπο.

Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης εκφράζουν τις θέρμες τους ευχαριστίες σε όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια και υπόσχονται ότι σύντομα θα αναπτύξει μία καινούργια δράση, λίγο πριν το Πάσχα. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...