Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Εδώ ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται» λέει η παράταξη Δελφάκη για τη νομική έρευνα σχετικά με τα σκουπίδια!

«Εδώ ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται» λέει η παράταξη Δελφάκη για τη νομική έρευνα σχετικά με τα σκουπίδια!

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη» αναφέρει: «Για το τεράστιο, πρωτοφανές, τραγικό πρόβλημα με τα απορρίμματα στο Δήμο Τρίπολης, έχουμε τοποθετηθεί δημοσίως πολλές φορές και πάντα επί της ουσίας, προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις.

Αποφύγαμε να σταθούμε σε επικοινωνιακά παιχνίδια που χρησιμοποίησε κάποιες φορές η δημοτική αρχή, με κυρίαρχο αυτό που ζήσαμε πριν 1 μήνα περίπου, με τις μετακυλήσεις των ευθυνών στην  Περιφέρεια, τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις και συνεντεύξεις.

Η χθεσινή όμως απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, μετά από πρόταση του κ. Σαββάκη, που ψηφίστηκε από τα μέλη που ανήκουν στην παράταξη της πλειοψηφίας, ξεπερνά κάθε όριο. Αποφασίστηκε να ανατεθεί σε δικηγόρο!! (λες και είναι νομικό το θέμα) να ερευνήσει από το 1986 ευθύνες οιουδήποτε και να αναζητηθούν απ΄ αυτόν τον οιονδήποτε !!!! τα ποσά που έχει δαπανήσει ο Δήμος εδώ και ένα έτος για τη μεταφορά των απορριμμάτων, διότι η «βόμβα έσκασε στα χέρια του χωρίς να έχει ευθύνες ο σημερινός Δήμος»!!!

Η απόφαση αυτή είναι όνειδος. Προσβάλλει την νοημοσύνη των πολιτών, αποτελεί ασέβεια σε όλο τον κόσμο που περιμένει καρτερικά λύση. Δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. Ελήφθη μόνο και μόνο σαν πολιτικάντικο «τρυκ» σε μια προσπάθεια να αποσείσει η παρούσα δημοτική αρχή τις τραγικές ευθύνες της. Ας σταματήσει η δημοτική αρχή αυτά τα επικοινωνιακά παιχνίδια, που τα έχουμε ξαναδεί π.χ. στην περίπτωση του περιβάλλοντος χώρου της βίλας Τουρκοβασίλη και ας ασχοληθεί με την άμεση λύση του τεράστιου προβλήματος, που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Βεβαίως οι συνδημότες που την πληροφορήθηκαν γελάνε και δεν θα πετύχει τον επιδιωκόμενο στόχο, να ρίξει στάχτη στα μάτια.

Σε μας, αλλά και σε άλλους, έφερε αμέσως στο νου την παροιμία «Εδώ ο κόσμος καίγεται και η γριά χτενίζεται».

Ας μην επαναλάβουμε όλα όσα έχουμε κατά καιρούς αναφέρει. Ένα μόνο: Δεν συναινέσαμε ποτέ στην μεταφορά των απορριμμάτων, όταν πριν ένα έτος τέθηκε το θέμα και ας υποσχόταν τότε η δημοτική αρχή ότι θα διαρκούσε για 1-2 μήνες το πολύ.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...