Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βόσνος | Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Γ. Φαρφαρά

Βόσνος | Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Γ. Φαρφαρά

Έναν ακόμα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Βόσνος. Ο λόγος για τον Γιώργο Φαρφαρά.

Ο Δημήτρης Βόσνος δήλωσε: "Είναι χαρά και τιμή μου να καλωσορίσω τον Γιώργο Φαρφαρά στο ταξίδι μας (όχι μόνο με ποδήλατο!) μαζί για την Τρίπολη, και να τον καλωσορίσω στην πόλη μας ως νέο πλεον Δημότη Τρίπολης μετά από χρόνια στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ενας ενεργός πολίτης που προσπαθεί καθημερινά να εφαρμόσει στην πράξη τις αρχές της πράσινης πολιτικής, της οικολογίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης τόσο μέσα από τις σημερινές του δράσεις για το ποδήλατο και την βιώσιμη κινητικότητα,  και την ενασχολησή του ως κοινωνικός επιχειρηματίας με την Κοινωνική Συνεταιριστική επιχείρηση Πράσινες Διαδρομές,  όσο και με την πολιτική του δράση στο παρελθόν ώς 3 φορές υποψήφιος βουλευτής (Έβρου, Αρκαδίας και Θεσσαλονίκης) και υποψήφιος στον Δήμο Θεσσαλονίκης με τους Οικολόγους Πράσινους.

Εχει διαχειριστεί Ευρωπαϊκά έργα για την προώθηση  της φυσικής άσκησης, του αθλητισμού και του ποδηλατικού τουρισμού αλλά και Ευρωπαϊκά προγράμματα  για νέους ενάντια στην ρητορική του μίσους, τις διακρίσεις και τους κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Η εμπειρία του ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων στο ΤΕΙ Αθήνας και σε Δημόσια ΙΕΚ και η κατάρτιση του σε θέματα ποδηλατικής πολιτικής και Σχεδίων Αστικής Βιώσιμης Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) θα μας είναι πολύτιμη."

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...