Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χ. Τσάμης: "Η μόνη αλήθεια είναι πως είμαστε ανεξάρτητοι"

Χ. Τσάμης: "Η μόνη αλήθεια είναι πως είμαστε ανεξάρτητοι"

Καλά κρατεί η αντιπαράθεση ανάμεσα στο τοπικό ΚΚΕ και τον Πρόεδρο του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Μαντινεία, Χρήστο Τσάμη, με εκατέρωθεν ανακοινώσεις και δηλώσεις που ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η αρχή έγινε όταν μετά τις δηλώσεις του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης του ΚΚΕ, Βαγγέλη Γούργαρη ότι ο Χρήστος Τσάμης υπονομεύει τον αγώνα των αγροτών, ακολούθησε η απάντηση του κ. Τσάμη στη Δημοτική Ραδιοφωνία. Εκεί ανάφερε – μεταξύ άλλων- ότι το ΚΚΕ είχε προαναγγείλει από τον περασμένο Νοέμβριο ότι θα κατέβουν στο δρόμο στις 27 Ιανουαρίου 2019. "Είμαστε αγρότες και μόνο αγρότες, έχουμε όλοι τα ίδια προβλήματα. Ο καθένας  είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Η Αρκαδία είναι μικρός τόπος. Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά. Ο καθένας κρίνει...".

Οι δηλώσεις του κ. Τσάμη προκάλεσαν ανακοίνωση από το ΚΚΕ Αρκαδίας που μίλησε για συκοφαντία και κάλεσε τον κ. Τσάμη "να μας πει με ποιο ανακοινωθέν το ΚΚΕ από το Νοέμβριο 2018 προανήγγειλε ότι στις 28 Ιανουαρίου 2019 οι αγρότες θα κατέβουν στο δρόμο".

Η ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΑΜΗ

"Το κίνημα των Ανεξάρτητων Αγροτικών Συλλόγων που έχει δημιουργηθεί και ενεργοποιηθεί από το 2012, έχει χαρακτηριστεί με διάφορα προσωνύμια από τους κατά καιρούς κυβερνώντες ή από αυτούς που θέλουν να καρπώνονται την αγωνία των αγροτών και να αποκομίζουν πολιτικά οφέλη.

Το 2012 -13 χαρακτηριστήκαμε ως ακροαριστεροί, το 2016 ως ακροδεξιοί και τώρα ως συνεργαζόμενοι αγροτοπατέρες. Η μόνη αλήθεια είναι πως είμαστε ανεξάρτητοι.

Επειδή ζητήθηκαν αποδεικτικά στοιχεία για την φράση που ειπώθηκε ότι οι αγροτικές κινητοποιήσεις και τα μπλόκα στους δρόμους προετοιμάζονταν από το Νοέμβρη του 2018, επισυνάπτω τα ακόλουθα δημοσιεύματα και επισημαίνουμε ότι η επίκληση της δικαιοσύνης δεν μπορεί είναι μέσο απειλής ή φίμωσης αλλά αποτελεί δικαίωμα και όπλο του καθενός.

Χρήστος Τσάμης Πρόεδρος Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Μαντινεία Εκπρόσωπος παραγωγών Πωλητών Λαικών Αγορών Αρκαδίας"

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...