Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έπαθε ... λάστιχο ο Άδωνις, καθώς ερχόταν στην Τρίπολη!

Έπαθε ... λάστιχο ο Άδωνις, καθώς ερχόταν στην Τρίπολη!

Ένα απρόοπτο είχε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στο ταξίδι του από την Αθήνα προς την Τρίπολη, για να παραστεί και να μιλήσει στην κοπή πίτας του Κώστα Βλάση, στο Πνευματικό Κέντρο.

Ο Άδωνις έπαθε λάστιχο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να φτάσει στην Τρίπολη. Ο ίδιος έδωσε μία "ερμηνεία" για αυτό το απρόοπτο συμβάν.

"Εκεί που διάβαζα στο διαδίκτυο ότι το κόμμα της κυρίας Παπακώστα στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου .. έπαθα λάστιχο!" είπε και συνέχισε ... τρολάροντας την κυρία Παπακώστα.

"Από τη στιγμή που αυτή η τεράστια προσωπικότητα στηρίζει τον κ. Τατούλη, τότε αλλάζουν οι συσχετισμοί στις εκλογές και ίσως δεν έχει νόημα να κατέβουμε καν εμείς στις εκλογές"!

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 21:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Φανταστειτε την δυναμη που κλεινει μεσα του ενας π ρ α γ μ α τ ι κ α ανεξαρτητος συνδυασμος που τον τρεμουν ολα τα κομματα . ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ οσο και να χτυπιεσαι σαν καραγκιοζης στη σκηνη δεν μας πειθεις οτι εσυ εχεις την λυση . Επισης δεν μας πειθεις γιατι εμεις ξερουμε την ακεραιοτητα του ΠΕΤΡΟΥ ενω εσυ ελεγχεσαι !! για το σκανδαλο ΝΟVARTIS .Καλα ξεμπερδεματα ......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...