Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε ονομαστικές καταγγελίες θα προχωρήσει ο Φιλοζωικός για τις φόλες στην Τρίπολη

Σε ονομαστικές καταγγελίες θα προχωρήσει ο Φιλοζωικός για τις φόλες στην Τρίπολη

Ανακοίνωση Φιλοζωικού Σωματείου Τρίπολης

Τα τελευταία 24ωρα έχουμε γίνει αποδέκτες θανατηφόρων επιθέσεων σε αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα στις γειτονιές της Τρίπολης.

Δυστυχώς μέχρι και αυτή την ώρα, μας ενημερώνουν συνεχώς για ζώα που ξεψυχάνε από ισχυρές φόλες. Εθελοντές αλλά και φιλόζωοι της περιοχής δίνουν μεγάλη μάχη να σώσουν όσα περισσότερα ζώα μπορούν. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των θανάσιμων περιστατικών και υπάρχουν φοβίες πως μέχρι το πρωί θα βρεθούν και άλλα ζώα.

Πρόκειται για συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης των αδέσποτων της πόλης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα περιστατικά αυξάνονται από ώρα σε ώρα.

Σε λίγο θα κινηθούμε στην Αστυνομική Δνση για καταγγελίες κατά αγνώστων υπευθύνων ενώ, όπως σας ενημερώσουμε πως θα συλλέξουμε όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που φθάνουν στο Σωματείο για να κινηθούμε πλέον και ονομαστικά.

Οι υπεύθυνοι αυτού του μαζικού εγκλήματος θα πάψουν πολύ σύντομα να κοιμούνται ήσυχα, θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διαπράττουν εις βάρος αθώων ταλαίπωρων ψυχών.

Παρακαλούμε θερμά όποιος γνωρίζει κάτι για τα περιστατικά αυτά να ενημερώσει άμεσα τις αστυνομικές αρχές. Προσοχή σε όσους έχουν δεσποζόμενα ζώα τα επόμενα 24ωρα να είναι πολύ προσεκτικοί όταν τα βγάζουν για το περίπατο τους.

Μεγάλη προσοχή, προσπαθούν να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!!!!!!!!!!

Να εύχεστε δίποδα κτήνη να μην πέσει η φόλα στα χέρια παιδιών, κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε και ανθρώπους εξαιτίας της εγκληματικής σας δράσης!

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

1 σχόλιο

  • Σπύρος
    Σπύρος Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 21:44 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν είναι λίγο περίεργο λίγο πριν τις εκλογές να "λύνεται" το πρόβλημα των αδέσποτων (εξ αιτίας μας ) με φόλες και από πάνω να κλαίει η αδιάφορη και ανίκανη να λύσει το πρόβλημα δημοτική αρχή; μήπως είμαι λίγο καχύποπτος;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...