Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε Συνέδριο της ΚΕΔΕ για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό ο Νίκος Τσιαμούλος (εικόνες)

Σε Συνέδριο της ΚΕΔΕ για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό ο Νίκος Τσιαμούλος (εικόνες)

Με αντιπροσωπεία της παράταξης του, ο Νίκος Τσιαμούλος συμμετείχε ως ένα από τα δώδεκα μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού στο 1ο διήμερο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκεύη 15 και το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στο Δήμο Αλμωπίας.

Το Συνέδριο είχε θέμα: "Πολιτισμός - Αθλητισμός: Αναπτυξιακά Πρότυπα Πόλεων & Ποιότητα ζωής". Στόχος του Συνεδρίου ήταν η ανάδειξη των πολιτικών και των προτεραιοτήτων της Αυτοδιοίκησης, η τοπική και πολιτιστική ανάπτυξη, η διαχείριση των μνημείων φύσης και πολιτισμού, οι νέες τεχνολογίες καθώς και τα νέα δεδομένα στους τομείς Πολιτισμού και Αθλητισμού.

"Στα πλαίσια του διήμερου συναντήθηκα και αντάλλαξα απόψεις με ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης και πολλούς Δημάρχους. Είδα τις δυνατότητες που υπάρχουν, πως έχουν ενεργήσει άλλοι Δήμοι, πόσο έχουν προοδεύσει στο θέμα Πολιτισμού - Αθλητισμού και ποιά χρηματοδοτικά εργαλεία χρησιμοποίησαν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους, Φλέσουρα Γιάννη, Μπουρνά Αθανάσιο και Κυρίμη Γιώργο, που μοιράστηκαν μαζί μου αυτή την εμπειρία" αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...