Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο SOS από τον Φιλοζωικό: "140 ψυχές χρειάζονται τροφή για να ζήσουν" (vd)

Νέο SOS από τον Φιλοζωικό: "140 ψυχές χρειάζονται τροφή για να ζήσουν" (vd)

Με νέα ανακοίνωσή του, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης αναφέρει: "Τα 140 αδέσποτα αύριο θα πρέπει να τραφούν με τα 2 τελευταία σακιά τροφής μου μας έχουν μεινει, και μετά τι? 
Κάθε μέρα είναι αγώνας για εμάς και για αυτά , τα οποία χωρίς τη βοήθεια σας δεν μπορούν να επιβιώσουν . Ακόμα και το πιο μικρό σακί τροφής θα μπορούσε ταΐσει μια ψυχή. Εκπέμπουμε ΣΟΣ για τροφές. 140 ψυχές θα πεινάσουν σύντομα χωρίς τη βοήθεια σας.

Ο δρόμος που έχουμε διαλέξει είναι πολύ δύσκολος και με αβέβαιο αποτέλεσμα. Τουλάχιστον, ας τα βοηθήσουμε να είναι χορτασμένα και υγιή, να ζουν όσο το δυνατόν αξιοπρεπώς μέσα στο καταφύγιο. Είναι ευθύνη όλων μας να μεριμνήσουμε, δεν τα πετάμε σε ένα καταφύγιο για να έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή και τέλος. Τίποτα δε γίνεται αυτόματα και από μόνο του! Συνεχίζουν να πεινάνε όπως πριν και να αρρωσταίνουν όπως πριν. Γι'αυτό λοιπόν πρέπει όλοι να τα βοηθήσουμε με τροφές και φάρμακα άμεσα. Όλες αυτές οι ψυχές, που εξαρτώνται 100% από εμάς και με τα καινούργια περιστατικά διαρκώς να αυξάνονται, χρειάζονται 80 κιλά τροφή την ημέρα.

Η αρωγή όλων σας είναι για εμάς πολύτιμος βοηθός, προκειμένου να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. 
Έτσι σε συνεργασία με το Pet Shop Animal World που βρίσκεται στην Ουάσιγκτον 59 στην Τρίπολη τηλ. 2710242252, είσαστε όλοι σε θέση να γίνεται συνοδοιπόροι μας σε αυτή την προσπάθεια, καθώς όλοι μπορείτε εύκολα να δωρίσετε τροφούλα. Το κάθε σακί 20 κιλών κοστίζει μόλις 12 ευρώ! Το κατάστημα τα συγκεντρώνει και μας τα προωθεί .
Κάντε ένα όμορφο δώρο στην ψυχή σας φροντίζοντας τα αδέσποτα μόνο με 12 ευρώ!!!

-Τράπεζας Πειραιώς 6313-138258-866 
ΙΒΑΝ GR5101713130006313138258866
SWIFT-BIC PIRBGRAA
- paypal Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."

5 σχόλια

  • Δημότης
    Δημότης Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 02:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσεις μπορειτε να ζητάτε βοηθεια απο τον κοσμο μεσω του καλημερα αρκαδια, ενω αυτοί που θα πληρωσουν δεν μπορούν να ζητούν διευκρινήσεις. Πώς την έχετε δει; Μπορώ να αγοράσω ο ιδιος την τροφή και να την φερω. Γιατί να δώσω χρήματα? Την διεύθυνση του καταφυγίου έπρεπε να βάλετε μονο, τίποτα άλλο. Ούτε τραπεζικούς λογαρ. ούτε συγκεκριμένο μαγαζί.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 22:35 Σύνδεσμος σχολίου

    μήπως εσύ τελικώς δεν θέλεις να βοηθήσεις; τι δεν κατάλαβες ; δεν επικοινωνείς με το "αρκαδία καλημέρα " μέσω σχολίων αλλά με το σύλλογο ,τόσο απλά,χωρίς συνθήματα μόνο με θέληση για βοήθεια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019 04:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή το καταφύγιο είναι κάποιου είδους μυστική τοποθεσία που πάει μόνο από στόμα σε στόμα; Μήπως χρειάζεται και σύνθημα-παρασύνθημα για να σε αφήσουν να μπεις;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ειναι πολυ απλό :επικοινωνείς με τον φιλοζωικο , δεν γράφεις σχόλια στο "Αρκαδία καλημέρα"

  • ΤΑΚΗΣ
    ΤΑΚΗΣ Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 08:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Που είναι το καταφυγιο; Πως μπορεί να το βρει κάποιος που θέλει να φερει ο ίδιος την τροφή;.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...