Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύτρας στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Δεν θα συνεργαστούμε προεκλογικά με κανέναν. Ούτε με Γιαννόπουλο, ούτε με Κούλη, ούτε με Ζούνη»

Λύτρας στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Δεν θα συνεργαστούμε προεκλογικά με κανέναν. Ούτε με Γιαννόπουλο, ούτε με Κούλη, ούτε με Ζούνη»
«Τέλος» στα σενάρια που τον θέλουν να συνεργάζεται προεκλογικά με άλλους υποψηφίους βάζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας, Μίλτος Λύτρας, με γραπτή δήλωσή του στο «Καλημέρα Αρκαδία».

53761893 560779921110647 2643764877079871488 nΗ ΔΗΛΩΣΗ

Με αφορμή φήμες, ευσεβείς πόθους και φωνές απόγνωσης που διακινούν τεχνηέντως και σκοπίμως φερέφωνα άλλων Συνδυασμών, να δηλώσω κατηγορηματικά:
Η Παράταξη «Γορτυνία Μπορούμε» κατέρχεται αυτοδύναμα και αυτόνομα στις Δημοτικές Εκλογές. Η ύπαρξη της προκύπτει από την αναγκαιότητα των ανθρώπων της Γορτυνίας να χαράξουμε μια νέα πορεία για τον τόπο μας ενάντια στις αγκυλώσεις και στις παλιές αυτό-διοικητικές πρακτικές που οδήγησαν στην Ερήμωση.
Η Δυναμική μας καθημερινά αποδεικνύει πως είμαστε μια βαθιά ριζωμένη κίνηση στην καρδιά, στην ψυχή και στο μυαλό του Γορτυνιακού λαού. Η ολοκληρωμένη πρότασή μας αγκαλιάζει τους πόθους και τις προσδοκίες όλων των Γορτυνίων για ευημερία και σημαντικό έργο.

Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε προεκλογικά με κανέναν άλλον υποψήφιο πόσο μάλλον με τις παρατάξεις του νυν Δημάρχου και των κυρίων Κούλη και Ζούνη που αντιπροσωπεύουν δοκιμασμένα και εκ του αποτελέσματος αποτυχημένα σχήματα. Είμαστε δρομείς μαραθωνίου, θα είμαστε παρόντες στα θέματα της Γορτυνίας για πολλά ακόμα χρόνια. Δεν είμαστε ούτε τυχοδιώκτες ούτε αλεξιπτωτιστές, ούτε οπορτουνιστές. Αποτελούμε τη Δυνατή Φωνή του Γορτυνιακού λαού, και βροντοφωνάζουμε προς κάθε αποδέκτη πως η ερήμωση δεν πάει άλλο.

Ζητώ δυνατά την μαζική στήριξή σας για να αποτελέσουμε το εφαλτήριο της πολυπόθητης ανάπτυξης στη Γορτυνία μας.

Καλωσορίζω δημόσια την 23 υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Ελένη Αντωνοπούλου, Νοσηλεύτρια, από την Δόξα, τον 24ο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, κύριο Νικόλα Θεοδωρακάτο, Ηλεκτρολόγο Μηχανολόγο, εκ Βάχλιας (το Γένος Μπαρλαμπά) και τον 25ο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Φουντούκη (απόστρατος πολεμικού ναυτικού από το Τουμπιτσι).

Θα νικήσουμε για το καλό όλων των Γορτυνίων.

Δρ. Μιλτιάδη Δ. Λύτρας

Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας

«Γορτυνία Μπορούμε»

5 σχόλια

  • Μπουλιάρι
    Μπουλιάρι Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 11:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόνο, Λύτρας!!! Οι παλιοί πολιτικάντηδες να τα μαζέψουν. Όσα σχήματα κλώνους και να καταβάσετε για να σώσετε την πάρτη σας θα πάτε σπίτι σας. Ευτυχώς που υπάρχει και ο νέος εκλογικός Νόμος.

  • Κατερίνα Δ. Λύτρα
    Κατερίνα Δ. Λύτρα Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 00:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που συνηθίζω να λέω είναι ότι ευτυχώς η αλαζονεία, αναγνωρίζεται και τιμωρείται... Η αναφορά σε "αφελείς", σαφώς δεν συνάδει με το ήθος που προσπαθούν ορισμένοι να μας παρουσιάσουν . Βαρεθήκαμε ειλικρινά, όσους έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι έχουν και κινούν τα νήματα.... Η αφέλεια, τους επιστρέφεται... Η δημοτική κίνηση ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, αποτελείται από μια δυναμική ομάδα ανθρώπων με ήθος, αγνή αγάπη για τον τόπο μας, απαλλαγμένη από κομματικές οργανώσεις, υποδείξεις και εξαρτήσεις. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μοναδική μας κινητήριος δύναμη είναι η αγάπη μας στον τόπο μας και η πεποίθηση ότι δε θα αφήσουμε ούτε μια μέρα να χαθεί, στο εξής για τη μάνα Γορτυνία, από ανθρώπους που κουβαλούν κομματικές σημαίες, που έχουν δοκιμαστεί και η εργασία που πρόσφεραν στον τόπο μας ήταν απογοητευτική, από ανθρώπους που εξακολουθούν να κομπάζουν για την προσφορά τους, την ίδια ώρα που η Γορτυνία έχει την εικόνα ερήμης γης. Κατά συνέπεια μακριά από εμάς κάθε αλαζονική συμπεριφορά. Θα δώσουμε έναν νικηφόρο αγώνα, για τη Γορτυνία της καρδιάς μας, όχι για την καρέκλα. Δεν είμαστε ούτε επαγγελματίες πολιτικοί, ούτε εγγεγραμμένοι σε κομματικές λίστες. Καλούμε όλους τους πατριώτες Γορτύνιους να συμπορευτούμε, να δώσουμε μια νέα πνοή στον τόπο μας. Αυτή τη φορά η Γορτυνία θα ψηφίσει με την καρδιά! *Τα σχόλια που γίνονται και μας κουνούν επιδεικτικά το δάχτυλο, μας κάνουν περισσότερο δυνατούς και περισσότερο σίγουρους, ότι η Γορτυνία θα αλλάξει πορεία!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωσία τις Γορτυνίας πόσες φορές ήρθες πριν 8 χρόνια στα Δημοτικά συμβούλια να αρθρώσεις λόγο εκεί?

  • Γιώργος  Γιαννόπουλος
    Γιώργος Γιαννόπουλος Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Κ Λύτρα νομίζω οτι αυτή η δήλωση είναι για τους αφελείς και στοχεύει περισσότερο σε δημιουργία εντυπώσεων και εξηγούμαι: 1)Για να συνεργαστείς με κάποια παράταξη πρέπει να έχεις μια καταγεγραμμένη δύναμη απο τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ,πραγμα που μ ε σένα δεν συμβαίνει,γιατί δεν ησουν ουτε καν δημοτικός σύμβουλος 2) Πρέπει να σου έχει ζητήσει κάποια παράταξη συνεργασία πάνω σ ενα μίνιμουμ πρόγραμμα που μέχρι στιγμής απ οτι ξέρω δεν σου ζήτησε κανείς να συνεργαστείς μαζί του (τουλάχιστον δημόσια ) Και 3) Η σωστή δήλωση θα ήταν ,οτι δεν θα προσχωρήσω σε κανέναν προεκλογικά Αυτα για να μην αφήνουμε επικίνδυνους λαϊκισμούς να αιωρούνται που δεν έχουν καμία σημασία και είναι άσκοποι

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λύτρας έχει πολύ καλα παιδιά στον συνδυασμό του.....οχι σαν τους άλλους που μάζεψαν ολους τους αποτυχημενους

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...