Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κινητικότητα για δημιουργίας νέας δημοτικής παράταξης στην Τρίπολη - Δηλώσεις από Ζαχαριά και Γεωργούλη (vd)

Κινητικότητα για δημιουργίας νέας δημοτικής παράταξης στην Τρίπολη - Δηλώσεις από Ζαχαριά και Γεωργούλη (vd)

Μία τρίτη κατά σειρά συνάντηση πραγματοποιήθηκε, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, το βράδυ της Πέμπτης 14 Μαρτίου, για τη δημιουργία νέας δημοτικής κίνησης στο Δήμο Τρίπολης.

Η συνάντηση, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρώην Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Ζαχαριάς, αλλά και o Δημοτικός Σύμβουλος της "Μαντινειακής Συμπολιτείας" Γιάννης Γεωργούλης, αφορά σε ενεργούς πολίτες.

Η ιδιαιτερότητα της νέας δημοτικής κίνησης που βρίσκεται στα "σκαριά" είναι πως συγκροτείται από τη βάση και δεν είναι προσωποκεντρική.

Σκοπός είναι μέσα από διάλογο και συμμετοχή των πολιτών να υπάρξει παρέμβαση για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου της Τρίπολης, καθώς και οι προτάσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν το Δήμο.

Τόσο ο κ. Ζαχαριάς, όσο και ο κ.Γεωργούλης έκαναν λόγο για αδράνεια και αδιαφορία για την επίλυση των προβλημάτων των κατοίκων του Δήμου, από την δημοτική αρχή και επεσήμαναν πως καλούν όλους τους ενεργούς πολίτες να συμμετάσχουν στην κίνησή τους.

Μία κίνηση που δεν είναι ακόμα βέβαιο αν θα κατέβει στις εκλογές. Αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα, όπου θα υπάρξει και η αντίστοιχη διακήρυξη.

Εκείνο που επιδιώκουν είναι η ενεργοποίηση αρχικά των πολιτών, αφού υπάρχει μία σχετική αδράνεια και από αυτούς και θα πρέπει αυτό να αλλάξει, αφού υπάρχουν πολλά προβλήματα και θέματα για τα οποία οφείλουν να ασφυκτιούν και να ζητούν την λύση τους.

Δείτε φωτογραφίες και  αναλυτικά τις δηλώσεις που έγιναν από τον κ. Ζαχαριά και τον κ. Γεωργούλη στο βίντεο.

www.drt915.gr 

1 σχόλιο

  • Α.Π.
    Α.Π. Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 22:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Αποτελεί αναγκαιότητα να κατέβει εναλλακτικό σχήμα στις δημοτικές εκλογές από τις υπάρχουσες δημοτικές κινήσεις που εμφορούνται από προσωποκρατία, κομματοκρατία και ρηχότητα προτάσεων. Σε μια Τρίπολη και την ευρύτερη περιοχή της που στενάζει κάτω από το βάρος "ηγετών" και "ηγετίσκων", "παραγόντων" και λοιπών ανίκανων και ανεγκέφαλων. Αν και έπρεπε να ξεκινήσει νωρίτερα η πρωτοβουλία αυτή εύχομαι να ευοδωθεί και να καρποφορήσει από αυτές τις εκλογές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...