Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προεκλογική κόντρα ... μέσω facebook ανάμεσα σε Σμυρνιώτη και Τζιούμη!

Προεκλογική κόντρα ... μέσω facebook ανάμεσα σε Σμυρνιώτη και Τζιούμη!

Μία συνέντευξη του πρώην Αντιδημάρχου Γιώργου Λαγού (υποψηφιος με τον Τζιούμη) στη Δημοτική Ραδιοφωνία προκάλεσε μία ανακοίνωση από τον Γιάννη Σμυρνιώτη, για να δώσει άμεσα απάντηση ο Κώστας Τζιούμης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ

"Γ.Λαγός στη ΔΡΤ: “Ο Σμυρνιώτης δεν είναι ο Δήμαρχος των έργων – Ο Παυλής πρέπει να απολογηθεί”"
Προφανώς κατά τον συνεντευξιαζόμενο τα έργα έγιναν από μόνα τους ή μάλλον από τον "πατριό" τους - τη δική μας παράταξη - αφού ο "πατέρας" τους - η τότε δική του παράταξη- απέτυχε να τα εντάξει ακόμα και στο πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ - που είχε απλούστατες διαδικασίες- γιατί καθυστέρησαν, γιατί δεν είχαν ISO, γιατί καταψήφιζε η αντιπολίτευση, γιατί...,γιατί...
Μας είπε επίσης για "σκάνδαλο" των 4,5 εκατ. € για μελέτες μπερδεύοντας -εσκεμμένα (?) - ότι 4.5 εκατ. ήταν το σύνολο των πιστώσεων του ΕΣΠΑ 2007-13 για τις αναπλάσεις του κέντρου της Τρίπολης επί συνόλου έργων προϋπολογισμού περίπου 30 εκατ. € που εμείς υλοποιήσαμε - μόνο στο Δήμο χωρίς ΔΕΥΑΤ, ΝΠΔΔ, ΚΕΔΗΤ, Μεθύδριο κ.λ.π. - σε λιγότερο από 3 χρόνια.
Βέβαια για τη μελέτη της ανάπλασης που από τα 88.049,09 € της αρχικής σύμβασης τη φτάσανε - με την ψήφο τη δική του και του επικεφαλής της σημερινής παράταξής του- στις 939.984,06 € "γαργάρα".
Επειδή λοιπόν μετά τις χθεσινές ασυναρτησίες, το "βιολί" συνεχίστηκε και σήμερα από εκπρόσωπο και άλλης παράταξης ας προσέλθουν - αν μπορούν - σε δημόσιο διάλογο εφ' όλης της ύλης ώστε να αποδοθούν τα του καίσαρος τω καίσαρι... 
Υ.Γ. Όσο για τα περί ...απολογίας δεν ξέρω ποιος πρέπει να απολογηθεί σε ποιόν...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΖΙΟΥΜΗ

Επειδή ο κύριος Σμυρνιώτης συνηθίζει να μιλάει μέσω του facebook τις τελευταίες μέρες,θα του απαντήσω και εγώ μέσω του facebook. 
Βλέπω ότι παραδέχτηκε, ότι το 2010 υπήρχαν 4.500.000 ευρώ ενταγμένα στο πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων, υπήρχαν όλες οι μελέτες έτοιμες και αυτός ολοκλήρωσε το έργο της πεζοδρόμησης του κέντρου και της Πλατείας Πετρινού,παράλληλα δε ήταν σε εξέλιξη η ανάπλαση της πλατείας Άρεως με τα χρήματα, εννοείται, εξασφαλισμένα στο ταμείο.
Άρα είναι σαφέστατο ότι απλώς ολοκλήρωσε έργα το οποίο ήταν έτοιμα από τους προηγούμενους. Τώρα για το υπόλοιπο έργο του, που ο ίδιος λέει ότι ήταν 30.000.000 €, γι’ αυτό κρίθηκε από τους πολίτες,όπως και γενικώς για τα πεπραγμένα του, το 2014 και σε δύο μήνες θα κριθεί και πάλι. 
Αυτό που βέβαια ξέχασε να πει είναι, ότι βρήκε ταμειακό υπόλοιπο 9.000.000 € και παρέδωσε 3.450.000 €. 
Τώρα, όσο αφορά το δημόσιο διάλογο, εκ των πραγμάτων θα πραγματοποιηθεί την προεκλογική περίοδο και εμείς εννοείται ότι είμαστε πάντα διαθέσιμοι και θα επιδιώξουμε να κάνουμε, με όλους, από οποιοδήποτε βήμα και για οποιοδήποτε θέμα.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 13:41 Σύνδεσμος σχολίου

    τι σε βάζουνε και γράφεις!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 07:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ρε τι εχουμε παθει με τον τσιαμουλο !:εκει που μιλανε σοβαροί άνθρωποι που διεκδικούν δημαρχια πεταγετε και ο τσιαμουλος σαν π......η!!!!οχι δεν θα γινεις δημαρχος ποτε ουτε δευτερο γυρο δεν θα περασεις ποτε γιατι σε ξερει η πολη νικολα

  • ΑΝΟΝΥΜΟΣ
    ΑΝΟΝΥΜΟΣ Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ(ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ-ΤΖΙΟΥΜΗΣ-ΠΑΥΛΗΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΗΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ 2019-2031 ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ(ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΙΔΙΑ).ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΧΗ.ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΒΡΕΕΕΕ...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Είστε και οι δυο τελειωμένοι

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...