Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καρατζαφέρης στην Έλλη Αρτοπούλου: "Η Αρκαδία είναι η ζωή μου. Δεν είναι τυχαίο που οι λέξεις "Αρκαδία" και "καρδιά" αποτελούνται από τα ίδια γράμματα" (vd)

Καρατζαφέρης στην Έλλη Αρτοπούλου: "Η Αρκαδία είναι η ζωή μου. Δεν είναι τυχαίο που οι λέξεις "Αρκαδία" και "καρδιά" αποτελούνται από τα ίδια γράμματα" (vd)

Με αφορμή την παρουσίαση της υποψηφιότητας του Φώτη Διδασκάλου για την Ευρωβουλή, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης επισκέφθηκε την Αργολίδα και μίλησε αποκλειστικά στο «Καλημέρα Αρκαδία» και στην Έλλη Αρτοπούλου.

Για την Αρκαδία: «Η Αρκαδία είναι ταυτόσημη με τη ζωή μου. Δεν είναι τυχαίο που η λέξη Αρκαδία και η λέξη καρδιά αποτελούνται από τα ίδια γράμματα. Στην Αρκαδία έχουμε μία επίσης πολύ καλή υποψηφιότητα, ο Νικήτας Πετρούλιας που αγαπάει πολύ την Ελλάδα και μπορεί να προσφέρει. Η Αρκαδία είναι η ζωή μου. Γεννήθηκα στη Φαλαισιά, έχω φίλους σε όλες τις επαρχίες και πάντα με βοηθούσε στα βήματα μου. Θα έρθω και στην Τρίπολη σύντομα».

Για τον Φώτη Διδασκάλου: "Πράγματι, έχω πρόγραμμα να πάω σε όλες τις εκδηλώσεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών, πολύ περισσότερο του Φώτη που είναι ένα δυναμικό στέλεχος πρώτης γραμμής που καλύπτει όλη την Ελλάδα".

Για Νίκα και Τατούλη: «Το 2010 εγώ έβγαλα από το λήθαργο τον κ. Τατούλη. Ήθελε να βάλει για υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας και του είπα ότι αυτό που πάει να κάνει είναι κουτουράδα. Του είπα να βάλει για Περιφερειάρχης και θα πείσω εγώ ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα να ακολουθήσουν. Τότε που έγιναν οι εκλογές είχαμε συζητήσει και ο Γιώργος Παπανδρέου τον στήριξε. Είναι από εκείνες τις απογοητεύσεις. Περίμενα περισσότερη μπέσα και ειλικρίνεια, χαρακτηριστικό των Αρκάδων.

Τον Νίκα τον στήριξα την ίδια εποχή ως Δήμαρχο Καλαμάτας, όταν ακόμα η ΝΔ κρατούσε αποστάσεις. Χαίρομαι που η ΝΔ κατάλαβε την αξία και την ντομπροσύνη του Νίκα. Ένας άνθρωπος αξιοπρεπής, σοβαρός, ξέρει πολύ καλά τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, δεν είναι αλεξιπτωτιστής και θα προσφέρει πολλά».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών: «Οι Σκοπιανοί κέρδισαν το όνομα. Την εθνότητα, τη γλώσσα. Η Ελλάδα τι κέρδισε; τίποτα. Οι Σκοπιανοί θα κερδίζουν και μια ημέρα θα διεκδικήσουν ως τη Θεσσαλονίκη».

Για τη νεολαία: Ο κ. Καρατζαφέρης στάθηκε στα νέα παιδιά που έφυγαν εκτός χώρας με τα μνημόνια και τόνισε ότι πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να βασιστούμε σε αυτά τα ελληνόπουλα και όχι μόνο σε λαθρομετανάστες.

Για τις ευρωεκλογές: «Ελπίζω οι ευρωσκεπτικιστές να δημιουργήσουμε την Ευρώπη των Εθνών και όχι την Ευρώπη των Τραπεζών. Εμείς ενδιαφερόμαστε για τις Πατρίδες και όχι μόνο για το χρήμα.

55835910 2030285767265213 7276960907769413632 n

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    AΓΑΠΗΤΕ @20:18 , ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ; Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ . ΟΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ . Η ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ......ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 20:18 Σύνδεσμος σχολίου

    H Mπέσα και η ειλικρίνεια πού κολλάει κ. Καρατζαφέρη ; Μήπως τότε ή μεταγενέστερα ζητήσατε κάτι και Ι δεν ανταποκρίθηκε ; Ή σας ενοχλεί που είναι ο μόνος από εσάς τους μεγαλόσχημους που ΔΕΝ έφυγε από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ; ; Πάντως ποτέ ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ δεν παρέλειψε να παραδεχθεί οτι το 2010 την ανεξάρτητη παράταξή του την στήριξαν ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ . Και να συμπληρώσω ότι και το 2014 είχε τη στήριξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Καθόλου δεν μου αρέσουν τα λογοπαίγνια ......ΚΑΡΔΙΑ και ΑΡΚΑΔΙΑ δεν έχουν τα ίδια γράμματα . Ας μην μπερδεύουμε την ΑΡΚΑΔΙΑ με την ΑΚΑΡΔΙΑ ...... δεν πιάνουν αυτά πια κ. Καρατζαφέρη ....Εσας ποιος λόγος να σας αφύπνησε σήμερα και βγήκατε από το ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΑΣ ; ; ;άραγε ! ! ! θα δείξει .....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟ 2010 ! Ο Π Ε Τ Ρ Ο Σ Τ Α Τ Ο Υ Λ Η Σ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟ 1990 ΕΩΣ ΤΟ 2009 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ! ! !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...