Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Ελπίζουν σε ένα θαύμα για το αδέσποτο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έμεινε παράλυτο ... (vd)

Τρίπολη | Ελπίζουν σε ένα θαύμα για το αδέσποτο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έμεινε παράλυτο ... (vd)

Ένα αδέσποτο σκυλί χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στη βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης, σύμφωνα με τη Φιλοζωική της Τρίπολης. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται: "Είναι παράλυτος από τη μέση και κάτω. Κατά τη μεταφορά μας στο κτηνιατρείο οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι από το χτύπημα έχει προκληθεί μετατόπιση σπονδυλου στο ύψος του θωρακικου σπονδυλου.

Παρακαλούμε τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά, αν δούμε χτυπημένο ζώο ποτέ μην το θεωρούμε τελειωμένη υπόθεση γιατί το πιο πιθανό είναι να υποφέρει και να αργοπεθαίνει στο δρόμο. Αν δεν μπορούμε να το μεταφέρουμε σε κτηνιατρείο ενημερώνουμε Δήμο, φιλοζωική ή αστυνομία."

Με δεύτερη ανακοίνωση αναφέρεται: "Αυτός είναι ο Κανέλλος, ο σκυλάκος που χτυπήθηκε πριν λίγες μέρες στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης από αυτοκίνητο και έχει μείνει παράλυτος. 
Το όνομα αυτό του το δώσαμε λόγω του χρώματος του αλλά και χάρη στον άνθρωπο που τον βρήκε και μας ειδοποίησε, υπάλληλο σε επιχείρηση της περιοχής, κύριο Κανελλο Πετρόπουλο. Κύριε Πετρόπουλε σας ευχαριστούμε που δεν αδιαφορησατε, πράξατε με συνείδηση, με ευαισθησία και συναίσθημα γι αυτό το αδέσποτο. Το νέο μας παιδι λοιπόν ο Κανέλλος έχει δύσκολο δρόμο μπροστά του. Θεραπεία με αμφίβολα αποτελέσματα όμως προσπαθούμε για το καλύτερο. Έχουμε δει να συμβαίνουν θαύματα και με άλλα σκυλάκια που ήταν σε παρόμοιες καταστάσεις, έτσι ευχόμαστε ένα θαύμα να γίνει και για σένα και αυτά τα υγρά και μελαγχολικά από τον πόνο ματια σου να λάμψουν μια μέρα από χαρά!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...