Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Βόμβα" στο Δημοτικό Συμβούλιο: "Στην Καλαμάτα ζητούν επίσημα από τον Υπουργό Παιδείας να μεταφερθεί εκεί η έδρα του Πανεπιστημίου"!

"Βόμβα" στο Δημοτικό Συμβούλιο: "Στην Καλαμάτα ζητούν επίσημα από τον Υπουργό Παιδείας να μεταφερθεί εκεί η έδρα του Πανεπιστημίου"!

Στη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης για τις εξελίξεις σχετικά με το Πανεπιστήμιο, ο εργαζόμενος του ΠΑΠΕΛ κ. Δημητρακόπουλος πέταξε μία "βόμβα", τονίζοντας ότι ήδη στην Καλαμάτα έχει γίνει επίσημο αίτημα για τη μεταφορά της έδρας του ΑΕΙ από την Τρίπολη, στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας!

Ειδικότερα, είπε: «Η Τρίπολη αποδυναμώνεται. Έρχονται 4 ουτοπικά τμήματα στην Τρίπολη και πάνε 6 τμήματα στην Καλαμάτα. Ιδρύεται ΠΕΚ στην Καλαμάτα με 34 ινστιτούτα. Δεν υπάρχει τίποτα εδώ. Θα παραπονούνται οι επαγγελματίες ότι δεν υπάρχει κόσμος στην πόλη και δεν έχει γίνεται τίποτα για να τον κρατήστε. Δεν έχουμε ούτε δρόμο για το Πανεπιστήμιο. Φωνάζουμε για το Πανεπιστήμιο στο και 20.

Είμαστε 30 υπάλληλοι στην Τρίπολη. Θα τα διώξουμε όλα αυτά και θα τα πάμε στην Καλαμάτα.

Ήδη οι συνάδελφοι τα Καλαμάτας έστειλαν έγγραφο στον Υπουργό και ζήτησαν ότι υπάρχουν οι υποδομές και θέλουν την έδρα στην Καλαμάτα. Πλήρης απαξίωσης της πόλης και του νομού.»

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 21:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Και οι βουλευτες του νομου θελουν να φυγει και η περιφερεια.....
    Ξυπνατε αρκαδες......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...