Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: "Είναι εμπαιγμός. Να πάμε με τσαμπουκά στο γραφείο του Γαβρόγλου"

Τζιούμης: "Είναι εμπαιγμός. Να πάμε με τσαμπουκά στο γραφείο του Γαβρόγλου"

Στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη συζήτηση για το Πανεπιστήμιο, πήρε θέση και τοποθετήθηκε ο Κώστας Τζιούμης, ο οποίος είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα εμπαιγμό από τον κ. Γαβρόγλου που δεν αφορά μόνο την περιοχή μας, αλλά απέναντι σε όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα του Πανεπιστήμιου και του ΤΕΙ Πελοποννήσου. Όρισε ο ίδιος μία επιτροπή από πανεπιστημιακούς και κατέληξε σε ένα πόρισμα. Κι αυτή την επιτροπή την έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Άρα ήταν εντελώς προσχηματική, είχε σκοπό να μην ακούσει αυτά που θα πει η επιτροπή.

Το σχέδιο νόμου που γράφτηκε στο πόδι. Πρόχειρο σχέδιο που δημιουργήθηκε από πολιτικές πιέσεις και τίποτα άλλο.

Υπάρχει σαφής υποβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Πρώτη φορά, σχολές από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου να μεταφέρονται στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Δεν δημιουργείται ουσιαστικά κανένα νέο τμήμα στην Τρίπολη. Η Τρίπολη εκεί που ξεκίνησε με 4 τμήματα, μένει με ένα τμήμα.

Όλοι μαζί να ξεκινήσουμε αγώνα για να αποσυρθεί το σχέδιο νόμου και να επανέλθουμε στο πόρισμα της επιτροπής Γαβρόγλου.

Αύριο να πάμε με τσαμπουκά στο γραφείο του Γαβρόγλου.»

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πατε με τσαμπουκα και να του μιλησετε στην Τουρκικη Γλωσσα ,θα το εκτιμησει καλυτερα

  • ΤριΠολίτης
    ΤριΠολίτης Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 00:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Μαο Μαο οπαδοί του τζιουμη (ποιου;;;;) Θίχτηκαν επειδή ο άλλος έγραψε ότι ο ηγέτης τους πουλάει τσαμπουκα (δική του έκφραση) τσάμπα.. Δεν μπορούν καν να διαβάσουν τον νόμο για να δουν πόσα τμήματα θα ανοίξουν στην Τρίπολη (2 τμήματα που λειτουργούν ήδη και θα λειτουργήσουν και στο επερχόμενο ακαδημαϊκό έτος, τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, τμήμα Δημόσιας Υγείας, τμήμα Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής, Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας).. παπαγαλιζουν την ανακοίνωση των καθηγητών (έχουν κάποια δίκια στις ενστάσεις τους αλλά επουδενί δεν δικαιολογεί την δήθεν αντίσταση των μεγάλων Αρκάδων πολιτικών που θυμούνται το Πανεπιστήμιο μόνο στις φιέστες και τις γιορτές και ποτέ άλλοτε) και θίγεται ο τοπικισμός τους όταν μετράνε τις σχολές της Καλαμάτας όπου εκτός από τα πανεπιστημιακά τμήματα είχαν καμιά δεκαριά τμήματα ΤΕΙ με εγκαταστάσεις που η αλήθεια είναι ότι αναβαθμίζονται.. Τον τοπικισμό σας να τον θυμάστε κάθε φορά που αντικρίζετε αυτό το έκτρωμα που έχουμε για πόλη, με τους περισπούδαστους τοπικούς άρχοντες οπου με τις επιλογές τους έχουν ερημώσει από νέους τον τόπο, όπου την ανάπτυξη του της την βασίζουν πάνω στους Μαο Μαο οπαδούς τους οι οποίοι νοικιάζουν γκαρσονιέρες και πουλάνε ποτά.. Συγχαρητήρια για την πόλη που έχετε φτιάξει και συγχαρητήρια για την επιλογή του "προοδευτικού" χωρίς λαϊκισμό υποψήφιο..

  • Allos enas
    Allos enas Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 18:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασε τον Τζιουμη ησυχο και κατσε εσυ να διαβασεις το νομο. Για δες καλυτερα και συνειδητοποιησε πως δεν υπαρχει καμια δεσμευση για νεα τμηματα αμεσα, παρα μονο υποσχετικες για τα επομενα ακδημαικα ετη..αμα ζουμε..

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 17:43 Σύνδεσμος σχολίου

    προς :10 Απριλίου 2019 15:40. Πέντε θα γίνουν ή τουλάχιστον πέντε; Mήπως γίνουν δέκα; Αφού διάβασες το Ν/Σ θα είδες πως το αρχαιότερο και σημαντικότερο (για πολλούς λόγους) τμήμα της Τρίπολης από το φετινό καλοκαίρι θα ανήκει σε σχολή που θα έχει έδρα τη Πάτρα. Σου λέει κάτι αυτό ή όχι;
    Στο μηχανογραφικό που θα εκδοθεί σε λίγες μέρες για φέτος θα υπάρχει ένα νέο τμήμα στην Τρίπολη (διάβασε καλά τον τίτλο του και πες αν θα είναι και του χρόνου στο μηχανογραφικό λόγω αθρόας προσέλευσης φοιτητών ...) Έχεις δει άλλο τμήμα που θα λειτουργήσει; Αντίθετα εγώ είδα οκτώ τμήματα που θα λειτουργούν φέτος στην Καλαμάτα. Αυτά για την ώρα. Όταν ξαναδιαβάσεις το Ν/Σ τα ξαναλέμε για το πόσα τμήματα θα έχει η Τρίπολη.

  • Ένας
    Ένας Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε τσαμπουκαλή μακεδονομάχε Τζιούμη, διάβασε πρώτα τον νόμο και τα τμήματα που θα ανοίξουν στην Τρίπολη (από 2 θα γίνουν τουλάχιστον 5) και μετά ξεκίνα την επανάστα..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...