Menu
RSS
Πέμπτη, 18/07/2019
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Δημοτικές εκλογές Τρίπολης 2019 | Νέα πεντάδα υποψηφίων από τον Νίκο Τσιαμούλο

Δημοτικές εκλογές Τρίπολης 2019 | Νέα πεντάδα υποψηφίων από τον Νίκο Τσιαμούλο

Νέα ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από τη δημοτική παράταξη "Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα" του Νίκου Τσιαμούλου.

Αναλυτικά...

Ονομάζομαι Νίκου Παρασκευάς του Ιωάννη και είμαι Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης. Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης με την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» και θέτω εκ νέου την υποψηφιότητα μου για δεύτερη φορά.

Το διακύβευμα αυτών των Δημοτικών εκλογών είναι η εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο των άριστων και πιο αξιόλογων προσώπων από κάθε παράταξη. Η συνεργασία είναι μονόδρομος. Ο Δήμος πρέπει να διαβεί από δύσβατα μονοπάτια για να φτάσει εκεί που επιθυμούν οι Δημότες της Τρίπολης και τούτο θα επιτευχθεί συνεργικά από όλες τις παρατάξεις  χωρίς αποκλεισμούς . Ας διαψεύσουμε όλοι μαζί, τους συνωμοσιολόγους – μάντεις – κάλχες  που προβλέπουν καταστροφή. Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και τόλμη ώστε να επιλεγούν αυτοί που πραγματικά είναι έτοιμοι και άξιοι να συνεργαστούν.

Ο Νίκος Τσιαμούλος είναι ένας άνθρωπος που διέπεται από Πολιτικό θάρρος, με προγραμματισμό, αυτοδιοικητικός, πάντα προσηλωμένος στις πολιτικές γραμμές που έχει χαράξει εδώ και χρόνια. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.
------------------------------------------------------------
Ονομάζομαι Μπίρταχα Ευθυμία (Έφη), του Δημητρίου και της Ευγενίας, γεννήθηκα το 1979, κατάγομαι από την κοινότητα Δάφνη-Κουτρουμπούχι της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου και κατοικώ στην Τρίπολη. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Αρβανίτη, έχω δύο παιδιά και είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου. Αποφοίτησα από το Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης του Τεχνικού Λυκείου Τρίπολης και εργάζομαι ως Ιδιωτική Υπάλληλος.

 Αποφάσισα να θέσω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στο πλευρό με του Νίκου Τσιαμούλου, γιατί πιστεύω ότι αξίζει να δώσουμε την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο, με αρχές και ιδανικά να μας αποδείξει ότι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον τόπο μας. Ο τόπος μας πρέπει να αναδειχθεί στις πρώτες θέσεις της Ελλάδας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με καινοτόμες πρακτικές και φρέσκιες ιδέες που θα συνοδεύονται με όραμα. Πρέπει να εμπιστευτούμε τις γνώσεις του Νίκου για την Αυτοδιοίκηση, την εμπειρία του, το σχέδιό του και με τις δικές μας προτάσεις, να φτιάξουμε ένα Δήμο προσιτό σε όλους.

 Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε έναν καλύτερο Δήμο, το οφείλουμε στα παιδιά μας.

------------------------------------------------------------
Ονομάζομαι Αλέξανδρος Καμπέρης του Πετράκη, γεννήθηκα το 1992 στην Τρίπολη όπου και κατοικώ. Έχω αποφοιτήσει από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας με ειδικότητα στη Φιλολογία και Νομική στο University of Bedfordshire στο Λονδίνο. Ασκώ την πρακτική μου άσκηση στο κομμάτι της Νομικής σε δικηγορικό γραφείο, ενώ παράλληλα εργάζομαι σε χώρους εστίασης.

 Θέτω για δεύτερη φορά υποψηφιότητα στηρίζοντας τον Νίκο Τσιαμούλο  και την Δημοτική Παράταξη «Τρίπολη -Αλλάζουμε τα δεδομένα» όπου με ήθος και ιδανικά παλεύει για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας . Αυτό που μας ενώνει είναι να δημιουργηθεί προοπτική και μέλλον για τον τόπο μας και για να πραγματοποιηθεί, χρειάζεται σχέδιο και όραμα που έχει ο Νίκος Τσιαμούλος. Οφείλουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια του Νίκου και το οφείλουμε σε όλους μας.
------------------------------------------------------------
 Ονομάζομαι  Σταματοπούλου Ανδριανή του Σπύρου και της Μαρίας και έχω γεννηθεί το 1987. Κατοικώ στο Μερκοβούνι με τον σύζυγό μου Σταυρόπουλο Γεώργιο και είμαι ιδιοκτήτρια του Ζαχαροπλαστείου – Μεμέλι Δίπλες.

 Θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα με την ανεξάρτητη παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα», γιατί πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε έναν νέο και δυναμικό άνθρωπο να προσπαθήσει να αλλάξει τα δεδομένα στον τόπο μας. Τον Νίκο τον γνωρίζω πολλά χρόνια, τον εκτιμώ, τον εμπιστεύομαι και επειδή παρακολουθώ τον τρόπο που διαχειρίζεται τα θέματα του Δήμου μας τόσα χρόνια ως Αντιπολίτευση, αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του και να τον βοηθήσω. Είναι ο μόνος που μπορεί να καταφέρει να νοικοκυρέψει τον Δήμο που μεγαλώσαμε και θα μεγαλώσουν και τα παιδιά μας.  Αξίζει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο που δικαιούμαστε και έχουμε τόσα χρόνια στερηθεί!
------------------------------------------------------------
Ονομάζομαι Μίλης Γρηγόρης του Κωνσταντίνου, γεννήθηκα και κατοικώ στην Τρίπολη. Είμαι παντρεμένος με την Αθανασία Φιλοπούλου και έχουμε μία κόρη. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης της επιχείρησης “MILIS RESTORATION”.

 Είμαι μέλος στο Δ.Σ του Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης, υπεύθυνος για την περιφερειακή ανάπτυξη του οργανισμού και μέλος του Συνδέσμου Μπάιρον για τον Φιλελληνισμό και τον Πολιτισμό. Ήμουν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014, με την παράταξη "Μαντινειακη Συμπολιτεία". Αποφάσισα να συμμετέχω ξανά  στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές τον Μάιο 2019, αυτή τη φορά με έναν νέο δραστήριο άνθρωπο, που έχει όραμα για το Δήμο Τρίπολης. Τον Νίκο Τσιαμούλο, που όλοι γνωρίζουμε την αυτοδιοικητική του διαδρομή, τους κοινωνικούς αγώνες του αλλά και την επιχειρηματική του δράση. Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί του θα “Αλλάξουμε τα Δεδομένα” της μετριότητας, της απραξίας, της διαφθοράς και της αδιαφάνειας που επικρατούν σήμερα στον Δήμο μας. Όλοι εμείς που τον εμπιστευόμαστε, ενωμένοι θα ανεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών των συμπολιτών μας, πολύ ψηλά όπως τους αξίζει. Το οφείλουμε στο Δήμο της Τρίπολης και τους ανθρώπους του.

5 σχόλια

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 07:16 Σύνδεσμος σχολίου

  Νικόλα το 5% το εχεις σίγουρα στο τσεπάκι τώρα.
  Προχωρά έτσι δυνατά αρχηγέ.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

  Νικολα τεταρτοσ με το ζορι

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

  περίμενε λίγο Νικόλα γιατί βάζεις πολύ καλούς παίκτες απο νωρίς στην αρένα και αν τα δει ο Παυλής -Τζιουμης θα τρελαθούν..Ο Τζιούμης δεν θέλει και πολύ έχει κάποια διλήμματα

 • xaris
  xaris Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

  Άλλη μια νέα ομάδα! Φρέσκια και άφθαρτη. Καλή επιτυχία και καλό αγώνα σε όλη την ομάδα! Πάμε για σάρωμα λέμε

 • φανης
  φανης Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

  Άλλη μια ομάδα με αξιόλογα άτομα! Νικόλα χαίρομαι πολύ για εσένα γιατί έχεις μια ομάδα αφενός τίμια και αξιόλογη όπως είσαι και εσύ και αφετέρου ικανή να ανταποκριθεί στις αναμενόμενες προσδοκίες. Όλα θα πάνε κατ' ευχήν φίλε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...