Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η απόλυτη δικαίωση του Ανδρέα ...

Η απόλυτη δικαίωση του Ανδρέα ...

Ένας Αρκάς ο οποίος βρέθηκε στο "στόχαστρο" για την υπόθεση Noavartis ήταν ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, γρήγορα όμως αποδείχτηκε ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή που την υπόθεση αυτή, με αποτέλεσμα να δικαιωθεί απόλυτα, από τη στιγμή που η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.

Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή φώναζε ξανά και ξανά ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Και αποδείχτηκε ότι είχε 100% δίκιο. Όσοι τον γνωρίζουν, ήξεραν εξ αρχής, ότι ο Ανδρέας -παρά τη λάσπη που ήθελαν κάποιοι να του πετάξουν- θα βγει πιο καθαρός από πότε από αυτή την περιπέτεια. 

Το "Καλημέρα Αρκαδία" θεωρεί και το εφαρμόζει στην πράξη ότι είδηση δεν είναι μόνο το αρνητικό, είδηση είναι και το θετικό, η δικαίωση, η αθώωση ενός προσώπου που βρέθηκε να κατηγορείται για κάτι που δεν έκανε. Κι αυτό δεν πρέπει να περάσει στα "ψιλά" της επικαιρότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που αναδυκνείουμε τη συγκεκριμένη εξέλιξη και παράλληλα παραθέτουμε το εξαιρετικό κείμενο από το www.newpost.gr.

Η πραγματική δικαίωση για τον πρώην υπουργό, πέραν της νομικής, ήρθε στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Ένα από τα δέκα πρόσωπα που βρέθηκαν στο στόχαστρο της κυβέρνησης με την επιχείρηση Novartis, ήταν και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος. Η υπόθεσή του τελικά τέθηκε στο αρχείο, καθώς τίποτε μεμπτό δεν βρέθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας, αλλά αντιθέτως αποδέχθηκε ότι το όνομά του έπεσε στην αρένα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μικροκομματικές σκοπιμότητες του Μεγάρου Μαξίμου κατά των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πραγματική δικαίωση για τον πρώην υπουργό όμως, πέραν της νομικής, ήρθε χθες το απόγευμα, στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ. Μπαίνοντας στην αίθουσα, δεκάδες "γαλάζια" στελέχη έσπευσαν να τον συγχαρούν και να μιλήσουν εγκάρδια μαζί του, ενώ ο πρώην υπουργός Κώστας Σκρέκας τον προσκάλεσε να καθίσει δίπλα του. Βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη σταμάτησαν για να χαιρετίσουν τον Αρκάδα πρώην υπουργό, να του εκφράσουν την εκτίμηση τους και να του επαναλάβουν να μεταβάλλει την απόφαση του και να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά την είσοδό του στην αίθουσα, κάλεσε τον Ανδρέα Λυκουρέντζο κοντά του και τον αγκάλιασε θερμά, σε μια συμβολική κίνηση. Εξίσου θερμή ήταν η συνομιλία που είχε ο πρώην υπουργός με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και με τον προσωπικό φίλο του, Νίκο Δένδια, με τον οποίο αποχώρησαν μαζί μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ

Μέσα από την προσωπική του σελίδα o κ. Λυκουρέντζος, έγραψε: "

Μέ πίστη στο αληθινό νόημα της πολιτικής και με τη δύναμη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στη μάχη για ευρεία και ισχυρή πλειοψηφία, νίκη για την Ελλάδα της Ενωμένης Ευρώπης."

1 σχόλιο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...