Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Τάσος Παπαζαχαρίας μιλά για το λεκτικό επεισόδιο στο κέντρο της Τρίπολης (vd)

Ο Τάσος Παπαζαχαρίας μιλά για το λεκτικό επεισόδιο στο κέντρο της Τρίπολης (vd)

Ένα λεκτικό επεισόδιο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Τρίπολης, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην αστυνομία, με το θέμα πάντως να λήγει εκεί, χωρίς μηνύσεις.

Την προσεχή Τετάρτη θα μιλήσει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης στην Τρίπολη και σήμερα μοιράζονταν φυλλάδια στην πόλη. Όταν τα φυλλάδια αυτά πήγαν να δοθούν σε κατάστημα του κέντρου, ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να τα πάρει, κατηγορώντας -σύμφωνα με πληροφορίες- τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πολεμάει τους ελεύθερους επαγγελματίες και αποκαλώντας τους "προδότες", λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πήρε κάποια φυλλάδια και τα πέταξε στον πεζόδρομο της οδού "Τάσου Σεχιώτη", εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίδραση του για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Κουβέντα στην κουβέντα, οι δύο πλευρές, μαζί και με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσο Παπαζαχαρία, έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί δεν έγιναν μηνύσεις και το θέμα έκλεισε εκεί.

Για το συμβάν αυτό μίλησε στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας (www.drt915.gr) ο κ. Παπαζαχαρίας που είπε ... "

τρία κορίτσια μοίραζαν σε όλη την πόλη φυλλάδια για την εκδήλωση – ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη που θα έρθει την Τετάρτη το βράδυ στο πνευματικό κέντρο στην Τρίπολη.

Ένας Νεαρός κύριος επιτέθηκε σε ένα από τα τρία κορίτσια της αφαίρεσε τα φυλλάδια που μοίραζε τα οποία και τα σκόρπισε επί της οδού Τάσου Σεχιώτη βρίζοντας την με χυδαίο τρόπο.

Η κοπέλα έμεινε ψύχραιμη δεν αντέδρασε και πήρε τηλέφωνο αμέσως τον κύριο Παπαζαχαρία ο οποίος και έσπευσε άμεσα στον τόπο που έγινε το συμβάν καθώς ήταν λίγο πιο πίσω και μοίραζε και αυτός φυλλάδια.

"Φτάνοντας εκεί είδα τον κύριο αυτό σε έξαλλη κατάσταση μην ξέροντας τι έλεγε (Προδότες, πουλημένοι κτλ) αμέσως κάλεσα την αστυνομία επειδή είχε άγριες διαθέσεις για να επιληφθεί του θέματος. Η αστυνομία ήρθε αμέσως και πήρε την κοπέλα και τον κύριο αυτόν μεταφέροντας τους στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Συνόδεψα την κοπέλα στο Αστυνομικό τμήμα. Εκεί δόθηκαν οι αμοιβές διευκρινίσεις και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Θέλω να καταγγείλω τα ΜΜΕ της οκάς τα οποία δυστυχώς δεν κάνουν άλλη δουλειά γιατί ο ρόλος τους είναι να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και να λένε ότι ο γραμματέας του ΣυΡιζΑ Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας διαπληκτίστηκε στην οδό Τάσου Σεχιωτη.

Είναι πέρα για πέρα ψέμα, τους καταγγέλλω σαν διαστρεβλωτές της αλήθειας και τους αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μας."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...