Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Τρίπολη Αύριο» | Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Τζιούμη η Παιδίατρος Γεωργία Παναγοπούλου

«Τρίπολη Αύριο» | Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Τζιούμη η Παιδίατρος Γεωργία Παναγοπούλου

Η παιδίατρος Γεωργία Παναγοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Τρίπολης με το συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» του Κώστα Τζιούμη.

Η κυρία Παναγοπούλου, πέρα από τη σημαντική διαδρομή της στο χώρο της Ιατρικής, έχει μια αξιοσημείτωση πορεία και σε πολιτικό – αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Ήταν πρώτη σε ψήφους νομαρχιακή σύμβουλος το 1994 και το 1998, ενώ η αγάπη των Αρκάδων στο πρόσωπό της καταγράφηκε και όταν αποφάσισε να είναι υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ, δίνοντας της χιλιάδες ψήφους.

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, όπως και στις προηγούμενες, είναι υποψήφια με το συνδυασμό του Κώστα Τζιούμη, με στόχο να προσφέρει μέσα από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Δήμο Τρίπολης.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

"Γεννήθηκα στις 13-10-1954 στο Σκορτσινού Φαλαισίας Μεγαλόπολης Αρκαδίας, όπου και τελείωσα το Δημοτικό σχολείο. Στη συνέχεια ως παιδί παραδοσιακής αγροτικής οικογένειας, όπως και πολλά παιδιά της επαρχίας μας, διέμεινα στην Τρίπολη και αποφοίτησα από το Γυμνάσιο το 1972. Την ίδια χρονιά πέρασα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και πήρα πτυχίο το 1978. 
Υπηρέτησα ως Αγροτική Ιατρός στη Βλαχοκερασιά, άρχισα ειδικότητα στο Παναρκαδικό, εργάσθηκα ως Ιατρός στη ΔΕΗ, ειδικευόμενη στο ‘Παίδων Αγ. Σοφία’, ιδιώτης Παιδίατρος στη Μεγαλόπολη, Παιδίατρος ΕΣΥ στο Παναρκαδικό(15 χρόνια) και τώρα Διευθύντρια Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου. 
Ιδιαίτερη υπήρξε η θητεία μου στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, όπου είχα εκλεγεί Νομαρχιακή Σύμβουλος, πρώτη σε αριθμό ψήφων και το 1994 και το 1998 στις παρατάξεις των Δημ. Δαββέτα και Παντ. Τσιλιβή Είχα το θάρρος να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μας με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, διεκδικώντας θητεία στην κεντρική πολιτική σκηνή, καταγράφοντας τιμητικές επιδόσεις στην αγάπη κι εμπιστοσύνη των Αρκάδων. 
Το 2014 ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του συμπολίτη Ιατρού Κώστα Τζιούμη και συμμετείχα με την παράταξη ‘Τρίπολη Αύριο’ στις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Τρίπολης, όπου με τίμησαν με την ψήφο τους 472 συμπολίτες μας."

panagopoulou karta18x72

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...