Menu
RSS
Δευτέρα, 19/08/2019
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
komis490 1972018

Δημοτικές εκλογές Τρίπολης | Αυτή είναι η δημοσκόπηση της Rass  - Στην πρώτη θέση ο Τζιούμης, με διαφορά 3,7% από τον Σμυρνιώτη – Δείτε τις καρτέλες!

Δημοτικές εκλογές Τρίπολης | Αυτή είναι η δημοσκόπηση της Rass  - Στην πρώτη θέση ο Τζιούμης, με διαφορά 3,7% από τον Σμυρνιώτη – Δείτε τις καρτέλες!

Μία δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Rass, για λογαριασμό της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο», δόθηκε στη δημοσιότητα και το «Καλημέρα Αρκαδία» παρουσιάζει τα αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ότι η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από 8 ως και 10 Απριλίου 2019 σε δείγμα 602 τηλεφωνικών συνεντεύξεων στο Δήμο Τρίπολης. Το δειγματοληπτικό σφάλμα είναι στο +-4%.

Συγκεκριμένα, στη δημοσιότητα δόθηκε τμήμα της δημοσκόπησης, με τις απαντήσεις για την πρόθεση ψήφου, την παράσταση νίκης και πιθανά δίδυμα για το δεύτερο γύρο.

Στην πρόθεση ψήφου, ο Κώστας Τζιούμη προηγείται με 3,7% του Γιάννη Σμυρνιώτη που είναι στη δεύτερη θέση, ενώ 3ος είναι ο Δημήτρης Παυλής και 4ος ο Νίκος Τσιαμούλος.

Επιπλέον, στο ενδεχόμενο δίδυμο «Τζιούμης – Σμυρνιώτης», ο Κώστας Τζιούμης εμφανίζεται να κερδίζει με 52%-38%!

Αντίθετα, στην παράσταση νίκης, πρώτος είναι ο Γιάννης Σμυρνιώτης με 8,1% από τον Κώστα Τζιούμη.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

 • Στην πρόθεση ψήφου, ο Κώστας Τζιούμης προηγείται με 25.1%, ακολουθεί ο Γιάννης Σμυρνιώτης με 21.4%, τρίτος είναι ο Δημήτρης Παυλής με 12.9% και 4ος ο Νίκος Τσιαμούλος με 10.4%. Ο Δημήτρης Βόσνος έχει 2.1%, ο Βαγγέλης Γούργαρης 1.2% και ο Κώστας Κατσαφάνας 1.1%.
 • Στην παράσταση νίκης, πρώτος είναι ο Γιάννης Σμυρνιώτης με 34.3%, ακολουθεί ο κ. Τζιούμης με 26.2%, ενώ ο Δημήτρης Παυλής έχει 11.9% και ο Νίκος Τσιαμούλος 4.5%.
 • Στην ερώτηση για τον νυν Δήμαρχο κ. Παυλή, ως «καλό και αποτελεσματικό» Δήμαρχο τον θεωρεί το 17,4% των ερωτηθέντων, ενώ ένα ποσοστό 40% τον θεωρεί ως «κακό Δήμαρχο» και ένα ποσοστό 41% ως «μέτριο».
 • Στη δημοτικότητα των προσώπων, τις περισσότερες θετικές γνώμες έχει ο Κώστας Τζιούμης με 72.4%, ακολουθεί ο Γιάννης Σμυρνιώτης με 59.3%, ο Νίκος Τσιαμούλος με 57.2%, ενώ ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής είναι προτελευταίος σε θετικές γνώμες, πάνω μόνο από τον Δημήτρη Βόσνο. 
 • Στην αναγνωρισιμότητα των προσώπων, πιο αναγνωρίσιμος είναι ο Δημήτρης Παυλής και ακολουθούν κατά σειρά Σμυρνιώτης, Τζιούμης, Τσιαμούλος, Βόσνος, Κατσαφάνας και Γούργαρης.
 • Στο δίδυμο «Τζιούμης – Παυλής» για τον δεύτερο γύρο, υπάρχει ένα μεγάλο προβάδισμα υπέρ του κ. Τζιούμη με 64.8% έναντι 24.7%.
 • Στο δίδυμο «Σμυρνιώτης – Τζιούμης» για τον δεύτερο γύρο, προβάδισμα έχει ο κ. Τζιούμης με 52% έναντι 38% του κ. Σμυρνιώτη.
 • Στο δίδυμο «Παυλής – Σμυρνιώτης», καθαρό προβάδισμα έχει ο κ. Σμυρνιώτης με 58.5% έναντι 23.2% του κ. Παυλή.
 • Στα σημαντικότερα προβλήματα ξεχωρίζουν κατά σειρά το οδικό δίκτυο (λακκούβες), τα αδέσποτα και τα σκουπίδια.

ΟΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

23 σχόλια

 • μητσος
  μητσος Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 10:28 Σύνδεσμος σχολίου

  Ότι και καλά υπάρχουν άνθρωποι που χαρακτηρίζουν τον Παυλή καλό και αποτελεσματικό και είναι τόσο το ποσοστό ρε πάτε καλά? οι πάντες τον κράζουν. Όποιον και να ρωτούσατε για Παυλή και οποιονδήποτε άλλον όποιο όνομα και να βάζατε θα έπαιρνε σίγουρα πολύ μεγαλύτερα ποσοστά. Αν ήταν έγκυρη η δημοσκόπηση θα ρωτούσατε για όλους όχι μόνο για συγκεκριμένους. Για χαζούς ψάχνετε?

 • φωτης
  φωτης Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 13:53 Σύνδεσμος σχολίου

  Με καμία δημοσκόπηση δεν αποτυπώνεται η αλήθεια. Την αλήθεια θα την δείξει ο κόσμος σε λίγες ημέρες. Δεν χρειάζεται να σας λούζει κρύος ιδρώτας. Απλώς αναμείνατε στο ακουστικό σας.

 • φωτης
  φωτης Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 10:42 Σύνδεσμος σχολίου

  Τι άλλο μέλλει να ακούσουμε δεν ξέρω ειλικρινά. Δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο το θέατρο του παραλόγου. Καρφώνεστε με τις ερωτήσεις που κάνετε δεν το καταλαβαίνετε??? ΟΙ 3 τελευταίες ερωτήσεις δίνουν πολλές απαντήσεις παιδιά.Ποιος νοήμων άνθρωπος με σώας τας φρένας θα επέλεγε τον Παυλή για δήμαρχο ξανά απορώ. Είναι ερωτήσεις αυτές που κάνετε? Είστε σοβαροί?

 • Τακης
  Τακης Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

  Μόνο και μόνο που θέτουν ως ερώτηση αν θεωρούν ικανό τον Παυλή από κει και μόνο καταλαβαίνεις.Που τον κράζουν οι πάντες. Προσπαθείτε να μας πείσετε ότι περνάει σε ποσοστό τον Τσιαμούλο. Έχετε πολύ πλάκα. Κωστάκη με τον Παυλή θα το λάβετε το μήνυμα σε λίγες μέρες.

 • Τακης
  Τακης Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

  Να είστε καλά ρε παιδιά μας προσφέρετε άφθονες στιγμές γέλιου!! Κωστάκης σε αναμέτρηση με Σμυρνιώτη. Καλό το ανεκδοτάκι σας. Σε λίγο θα μας πείτε ότι και ο Παυλής θα αναμετρηθεί. Αλλά δεν μπορείτε να το πείτε ανοιχτά αυτό γιατί πάνε πακέτο με τον Κωστάκη οπότε το συμπεριλαμβάνεται.

 • φανης
  φανης Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

  Τζιούμης 1ος?Χαχαχα γελάνε και οι πέτρες ε ρε γέλια που έχουμε να ρίξουμε!! Παιδιά μείνετε συντονισμένοι έχουμε να ακούσουμε κι άλλα ανέκδοτα!! Για να κάνουμε καινούργιο στομάχι!

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 11:17 Σύνδεσμος σχολίου

  Η Δημοσκόπηση αποτυπώνει την πραγματικότητα στο Δήμο μας.

 • Πέτρος
  Πέτρος Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

  οσες δημοσκοπήσεις και να πληρώσει ο Τζούμης για να τον βγάλουν πρώτο, να ξέρει οτι πάλι τρίτος θα είναι. Ο Παυλής θα είναι δεύτερος και με διαφορά.

 • Εισάγετε το όνομά σας...
  Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 09:32 Σύνδεσμος σχολίου

  21,54 ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ;
  8% ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ.
  ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΔΗΛ. ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ 14% Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ

 • Πασοκοσυριζαιος
  Πασοκοσυριζαιος Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 07:22 Σύνδεσμος σχολίου

  Τζιούμης, Παυλής και Τσιαμούλος θα έχουν πάνω απο 25 έδρες μπορούν να κυβερνήσουν μια χαρά για τέσσερα χρόνια.
  Ο Σμυρνιώτης
  θα ειναι αξιωματική αντιπολίτευση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...